Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray - Beşiktaş Derbisinde Taraftarlar Arasında Gerginlik

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş'ın karşı karşıya gelmesine az bir süre kala iki takım taraftarları arasında gerginlik yaşandı. Beşiktaş taraftarları otobüslerle deplasmana gelirken, Galatasaraylılar ise yaya olarak karşılaşmaya gitti. Maç öncesinde Beşiktaş taraftarları, Galatasaray taraftarlarına saldırdı ve stadyuma alınmadı.

Yayın Tarihi: 21.10.2023 20:34
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Galatasaray - Beşiktaş Derbisinde Taraftarlar Arasında Gerginlik

Galatasaray - Beşiktaş Derbisinde Taraftarlar Arasında Gerginlik

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş'ın karşı karşıya gelmesine az bir süre kala iki takım taraftarları arasında gerginlik yaşandı. Kaydedilen görüntülerde otobüs ile deplasmana gelen Beşiktaşlı taraftarlar ve yaya olarak karşılaşmaya giden Galatasaraylılar yer aldı.

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray'a konuk olacak Beşiktaş'ta taraftarlar, RAMS Park'a geldi. Tüpraş Stadı'nda buluşan siyah-beyazlı taraftarlar, emniyet güçlerinin kontrolünde otobüslerle derbinin oynayacağı RAMS Park'a hareket etti. Yol boyunca emniyet güçlerinin eşlik ettiği taraftarlar, toplu halde stada girdi ve tribündeki yerlerini aldı. Öte yandan, maç öncesinde bindikleri otobüsün camlarını kıran ve sonrasında Galatasaray taraftarlarına saldıran Beşiktaş taraftarları, stadyuma alınmadı. Bu kişiler için 6222 sayılı kanun kapsamında işlem başlatıldı ve emniyete götürüldü.

Dev Derbi öncesi taraftarlar arasında olaylar çıktı! İşte o görüntüler Dev derbi öncesi büyük gerginlik!