Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray, Atalay Babacan ile Yollarını Ayırdı

Galatasaray, altyapıdan yetişen Atalay Babacan ile yollarını ayırdı. Altyapımızdan yetişen Atalay Babacan'a, Galatasaray formasıyla verdiği emekler için teşekkür ederiz. Bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz! İşte Galatasaray'ın açıklaması: Altyapımızdan yetişen Atalay Babacana, Galatasaray formasıyla verdiği emekler için teşekkür ederiz. Bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz! 2000 jenerasyonunun en büyük yetenekleri arasında gösterilen Atalay Babacan'ın Galatasaray macerası sona erdi. Genç futbolcu akademi sonrası Adanaspor, Ümraniyespor ve Sarıyer'de kiralık forma giymesine rağmen Süper Lig seviyesinde gelişim gösteremedi. Galatasaray'dan yapılan açıklamada, Altyapımızdan yetişen Atalay Babacana, Galatasaray formasıyla verdiği emekler için teşekkür ederiz. Bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz! denildi.

Yayın Tarihi: 31.07.2023 18:12
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Galatasaray, Atalay Babacan ile Yollarını Ayırdı

Galatasaray, altyapıdan yetişen Atalay Babacan ile yollarını ayırdı.

Altyapımızdan yetişen Atalay Babacan'a, Galatasaray formasıyla verdiği emekler için teşekkür ederiz. Bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz!

İşte Galatasaray'ın açıklaması:

Altyapımızdan yetişen Atalay Babacana, Galatasaray formasıyla verdiği emekler için teşekkür ederiz. Bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz!

2000 jenerasyonunun en büyük yetenekleri arasında gösterilen Atalay Babacan'ın Galatasaray macerası sona erdi. Genç futbolcu akademi sonrası Adanaspor, Ümraniyespor ve Sarıyer'de kiralık forma giymesine rağmen Süper Lig seviyesinde gelişim gösteremedi.

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, Altyapımızdan yetişen Atalay Babacana, Galatasaray formasıyla verdiği emekler için teşekkür ederiz. Bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz! denildi.