Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray, Atalanta'nın kalecisi Musso'yu istiyor

Galatasaray, Atalanta'nın İtalyan kalecisi Juan Agustin Musso'yu hedefliyor. Musso daha önce Fenerbahçe'ye de yazılmıştı. İtalyan Quotidiano Sportivo'nun haberinde; 'Galatasaray'da sirenler Musso için çalıyor. Türk ekibi 29 yaşındaki Arjantinli kaleciyle yakından ilgileniyor' ifadesi kullanıldı.

Yayın Tarihi: 13.08.2023 12:52
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Galatasaray, Atalanta'nın kalecisi Musso'yu istiyor

Galatasaray, Atalanta'nın İtalyan kalecisi Juan Agustin Musso'yu hedefliyor

Galatasaray'ın Fernando Muslera'nın yerine kaleci aradığına dair bir işaret yok ama İtalya'dan öyle bir iddia geldi ki... Son günlerdeki 'çalım' iddialarını tetikleyecek bir iddia. Fotomaç'ın haberine göre Galatasaray, Atalanta'nın İtalyan kalecisi Juan Agustin Musso'yu istiyor. Musso daha önce Fenerbahçe'ye de yazılmıştı. İtalyan Quotidiano Sportivo'nun haberinde; 'Galatasaray'da sirenler Musso için çalıyor. Türk ekibi 29 yaşındaki Arjantinli kaleciyle yakından ilgileniyor' ifadesi kullanıldı.

Süper Lig devlerinden Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sarı kırmızılılar yaz transfer döneminde pek çok yıldız ismi kadrosuna katmayı başarmıştı. Cimbom ile ilgili olarak İtalya'dan ise gelen iddia gündeme oturdu. Sarı kırmızılıların Juan Agustin Musso ile ilgilendiğinin belirtilmesi büyük gündem oldu. Çıkan haberlerin ardından Arjantinli kalecinin kariyeri merak konusu oldu.

Juan Agustin Musso kimdir?

Juan Agustin Musso kariyerine ülkesi Arjantin'in Racing Club takımında başladı. Ardından 2018 yazında İtalyan ekibi Udinese'ye transfer oldu. 29 yaşındaki kaleci Udinese'nin ardından 2021 yazında bir başka ekibi Atalanta'nın yolunu tuttu. Şimdilerde ise file bekçisinin adı Süper Lig devlerinden Galatasaray ile anılıyor.