Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray-Alanyaspor Maçının Öne Çıkan Detayları

Galatasaray, Alanyaspor karşısında liderliğini sürdürdü ve sahada unutulmaz anlar yaşandı.

Yayın Tarihi: 06.10.2024 21:48
Güncelleme Tarihi: 06.10.2024 21:48

Galatasaray-Alanyaspor Maçının Öne Çıkan Detayları

Galatasaray ve Alanyaspor Maçı Öncesi Notlar

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray, Corendon Alanyaspor'u RAMS Park'ta ağırladı. Teknik direktör Okan Buruk, UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan RFS karşılaşmasının ilk 11'inde tek değişiklik yaparak kaleci Fernando Muslera'nın geri dönmesiyle kadrosunu güçlendirdi.

Maçın Başlama Dönemi

Galatasaray, Fernando Muslera'nın yanı sıra Kaan Ayhan, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Ismail Jakobs, Lucas Torreira, Gabriel Sara, Barış Alper Yılmaz, Dries Mertens, Yunus Akgün ve Mauro Icardi ile maça başladı. Yedek oyuncular arasında ise Günay Güvenç, Eyüp Aydın, Roland Sallai, Kerem Demirbay, Berkan Kutlu, Elias Jelert, Victor Nelsson, Yusuf Demir, Michy Batshuayi ve Metehan Baltacı yer aldı.

Victor Osimhen Statta

Nijeryalı forvet Victor Osimhen, sakatlığı nedeniyle maçta forma giyemediyse de, takım arkadaşlarını stat locasından desteklemeyi ihmal etmedi.

Şiddete Karşı Tepkiler

Karşılaşmanın öncesinde Galatasaray taraftarları, kadın ve çocuğa yönelik şiddete dikkat çekmek amacıyla pankart açtı. Özellikle İstanbul'da hayatını kaybeden Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'in anısına, "Kadına ve çocuğa dokunma" yazılı pankartı açarak seslerini duyurdular. Taraftarlar, çeşitli tezahüratlarla bu durumu kınadılar.

Sonuç olarak, Galatasaray, ligde liderliğini koruyarak önemli bir galibiyet elde etti ve sosyal sorumluluk projelerine de dikkat çekti.

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray ile Corendon Alanyaspor takımları, RAMS Park'ta...

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray ile Corendon Alanyaspor takımları, RAMS Park'ta karşılaştı. Karşılaşma öncesi kadın ve çocuğa yönelik şiddete tepki gösterildi. Sarı-kırmızılı taraftarlar, İstanbul'da Ayşenur Halil ile İkbal Uzuner'in öldürülmesine tepki göstererek, "Kadına ve çocuğa dokunma" pankartı açtı.