Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Gal Gadot, Wonder Woman serisinin iptal edilmesi hakkında konuştu

Gal Gadot, Wonder Woman serisinin iptal edilmesi hakkında konuştu ve son zamanlarda aksiyon ve ajan filmlerinde yer aldığını belirtti. DC evreni yeni bir döneme adım atıyor ve Superman rolü için David Corenswet, Tom Brittney ve Nicolas Hoult arasında seçim yapılacak.

Yayın Tarihi: 22.06.2023 01:42
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Gal Gadot, Wonder Woman serisinin iptal edilmesi hakkında konuştu

Gal Gadot, Wonder Woman serisinin iptal edilmesi hakkında konuştu

İsrail asıllı oyuncu Gal Gadot, DC evreninin ünlü karakterlerinden Wonder Woman'a hayat veren yıldız, serinin üçüncü filminin iptal edilmesiyle ilgili konuştu. Total Film'e konuşan Gadot, son zamanlarda aksiyon ve ajan filmlerinde yer aldığını belirtti. DC evreninin başına Peter Safran ve James Gunn'ın geçmesiyle birlikte bazı projelerde değişiklikler oldu. İkili, Patty Jenkins yönetmenliğindeki serinin üçüncüsünün gelmeyeceğini duyurdu.

DC sinema evreni yeni bir döneme adım atıyor. Henry Cavill'in Superman rolünden ayrılmasının ardından ünlü film şirketi yeni projelerini açıkladı. DC evrenini başlatacak filmin adının 'Superman: Legacy' olacağı ve senaryosunu James Gunn'in kaleme alacağı açıklandı. Superman rolü için ise David Corenswet, Tom Brittney ve Nicolas Hoult arasında seçim yapılacak. İngiliz oyuncu Nicolas Hoult'ın hem Superman hem de Lex Luthor için düşünüldüğü belirtiliyor.