Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Futbol Transfer Haberleri

Futbol transfer haberlerinde Trabzonspor'un Zeqiri transferinde hayal kırıklığı yaşadığı, Başakşehir ve Galatasaray'ın Berkay Özcan takası için görüşmeler yaptığı, Fenerbahçe'nin Donny van de Beek'i transfer etmeyi düşündüğü, Trabzonspor'un Alzate ve Deniz Türüç'ü transfer etmek istediği, Rade Krunic'in Fenerbahçe transferinin engellendiği bilgileri yer alıyor.

Yayın Tarihi: 05.09.2023 17:51
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Futbol Transfer Haberleri

Fırtına, Zeqiri transferinde hayal kırıklığı yaşadı

Trabzonspor, Zeqiri transferinde büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Oyuncu son anda karar değiştirerek Genk'i tercih etti. Trabzonspor, alternatif isimlere yöneliyor.

Başakşehir ve Galatasaray Berkay Özcan takası için görüşmelere başladı

Başakşehir ve Galatasaray, Berkay Özcan ile Leo Dubois takası için görüşmelere başladı. Galatasaray, Leo Dubois'i göndermek istiyor.

Fenerbahçe, Donny van de Beek'i transfer etmeyi düşünüyor

Fenerbahçe, Manchester United'da forma giyen Donny van de Beek'i transfer etmeyi düşünüyor. Transferin gerçekleşmesi halinde oyuncu Ocak ayında takıma katılacak.

Trabzonspor, Alzate ve Deniz Türüç'ü transfer etmek istiyor

Trabzonspor, Alzate ve Deniz Türüç'ü transfer etmek istiyor. Alzate henüz net bir yanıt vermezken, Deniz Türüç ise Fırtına'ya imza atmayı istiyor.

Rade Krunic'in Fenerbahçe transferi engellendi

Rade Krunic'in Fenerbahçe'ye transferi, Milan teknik direktörü Stefano Pioli tarafından engellendi. Krunic, Pioli'ye olan saygısından dolayı transferi gerçekleştirmedi.