Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fulya Zenginer, Telefon Dolandırıcılığına Uğradı

Ünlü oyuncu Fulya Zenginer, telefon dolandırıcılığına maruz kaldığını sosyal medya hesabından duyurdu. Zenginer, dolandırıcının kendisini arayarak 'Ben başkomiserim' dediğini ve ölmüş ana babasını bile kullanmaya çalıştığını belirtti. Ayrıca Fulya Zenginer'in akrabaları tarafından dolandırıldığı iddia edildi.

Yayın Tarihi: 25.07.2023 17:37
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fulya Zenginer, Telefon Dolandırıcılığına Uğradı

'Küçük Kadınlar' dizisindeki 'Yeliz' karakterini canlandıran Fulya Zenginer, telefon dolandırıcılığına maruz kaldığını sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü oyuncu, dolandırıcının kendisini arayarak 'Ben başkomiserim' dediğini ve ölmüş ana babasını bile kullanmaya çalıştığını belirtti. Fulya Zenginer, evlendiği eşi Kuntay Tarık Evren ile birlikte mutlu bir evlilik sürdürmektedir. Ancak sabah saatlerinde telefon dolandırıcılığı girişimine maruz kalan Zenginer, dolandırıcının hakaretlerine de maruz kalmıştır. Olay sonrası ünlü oyuncu, sinir bozucu ve saçma bir durum yaşadığını dile getirdi.

Fulya Zenginer, Akrabaları Tarafından Dolandırıldı

Fulya Zenginer'in anneannesi ve erkek kardeşleri tarafından dolandırıldığı iddia edilmiştir. Zenginer'in dedesinden kalan milyonluk arsada kuzenleriyle birlikte payı bulunmaktadır. Ancak anneanne, torunlarından vekalet isteyerek arsayı satmak istemiş ve bu durumu Fulya Zenginer'e bildirmiştir. Ancak daha sonra ortaya çıkan gerçek, arsanın satıldığı ve paraların paylaştırıldığı yönündedir. Bu durum Fulya Zenginer'i derinden üzmüş ve dava açma konusunda düşündürmüştür.