Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fransa Ligi'nde Skandal Kavga Krizi

Fransa Ligi'nde Montpellier takımında Mamadou Sakho ile teknik direktör Michel Der Zakarian arasında yaşanan kavga krizi gündeme bomba gibi düştü. Sakho'nun idmana devam etmeyerek soyunma odasına gitmesi ve ardından Der Zakarian ile arasında çıkan arbede, takımın geleceği hakkında soru işaretleri oluşturdu.

Yayın Tarihi: 25.10.2023 17:53
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fransa Ligi'nde Skandal Kavga Krizi

Fransa Ligi'nde skandal bir kavga krizi patlak verdi

Fransa Ligue 1'de oynadığı 8 maçta topladığı 9 puanla 14. sırada yer alan Montpellier'de yıldız futbolcu Mamadou Sakho ile teknik direktör Michel Der Zakarian arasında çok ciddi bir arbede yaşandığı iddia edildi.

İdmana devam etmedi, soyunma odasına gittiFransa'nın en güvenilir kaynaklarından L'Equipe'te yer alan habere göre; Montpellier'de salı akşamı yapılan antrenman sırasında Sakho kendisine yapılan bir faulün ardından çok sinirlendi. 33 yaşındaki futbolcu ilk tepkisini oyunu durdurmayan teknik direktör Michel Der Zakarian'a gösterdi ve idmana devam etmeyerek soyunma odasının yolunu tuttu.

Der Zakarian da izinsiz idmanı terk eden Sakho'nun arkasından gitti. 33 yaşındaki futbolcuya antrenmanı yarıda bırakmasına kendisinin karar veremeyeceğini dile getiren Ermeni çalıştırıcı ile Sakho arasında küfürleşmeler başladı. Bu durumun devamında yıldız stoperin, hocasını yakasından tutarak yere düşürdüğü öne sürüldü.

Soyunma odasındaki sesleri duyan oyuncular ve personeller, araya girerek tartışmanın daha da büyümesine izin vermedi. Montpellier'in söz konusu kavganın ardından Sakho'ya yaptırım uygulayabileceği, Fransız futbolcunun sözleşmesinin de feshedilme ihtimalinin olduğu iddia edildi.

2021 yılından bu yana Montpellier forması giyen Sakho'nun Fransız ekibiyle mevcut sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Sakho'nun bu sezon sadece aldığı sürenin azlığı nedeniyle de şikayetçi olduğu ve genel durumdan memnun olmadığı kaydedildi.