Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

FOX'un Yeni Dizisi 'Ruhun Duymaz'ın Oyuncu Kadrosu Genişliyor

FOX'un yeni dizisi 'Ruhun Duymaz'ın oyuncu kadrosu genişliyor. Diziye son olarak başarılı oyuncu Kadir Polat 'Ali' karakteri ve genç oyuncu Burak Acar 'Melih' karakteriyle dahil oldu. Dizinin hikayesi, bir suç şebekesini çökertmeye çalışan gizli bir teşkilatın hikayesini anlatıyor. Dizinin ilk kareleri yayınlandı ve yaz sezonuna iddialı bir giriş yapacağının sinyallerini verdi.

Yayın Tarihi: 08.07.2023 01:46
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

FOX'un Yeni Dizisi 'Ruhun Duymaz'ın Oyuncu Kadrosu Genişliyor

FOX'un Yeni Dizisi 'Ruhun Duymaz'

FOX'un yeni dizisi 'Ruhun Duymaz'ın seti 17 Haziran'da kurulmuştu. Diziye son olarak Ilgaz Kaya 'Melek' karakteriyle dahil olmuştu. Dizinin ekibine yeni katılan isimler arasında, başarılı oyuncu Kadir Polat 'Ali' karakteri ve genç oyuncu Burak Acar 'Melih' karakteriyle dahil oldu. Dizinin hikayesi, bir suç şebekesini çökertmeye çalışan gizli bir teşkilatın hikayesini anlatıyor. Diğer oyuncular arasında Tuğrul Tülek, Aslı Sümen, Ilgaz Kaya, Ülkü Duru, Şehsuvar Aktaş, Zuhal Gencer ve Mert Öner bulunuyor.

'Ruhun Duymaz'ın İlk Kareleri Yayınlandı

O3 Medya tarafından yapılan ve FOX'ta yayınlanacak olan 'Ruhun Duymaz' dizisinin ilk kareleri yayınlandı. Dizinin başrol oyuncuları Burcu Özberk ve Şükrü Özyıldız'ın çekimler sırasında birlikte çekilen kareleri, dizinin yaz sezonuna iddialı bir giriş yapacağının sinyallerini veriyor. Dizi, Onur (Şükrü Özyıldız) adında işine odaklanmış bir ajan ve Ece (Burcu Özberk) adında yetenekli bir hırsızın hikayesini anlatıyor.