Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

FOX'un yeni dizisi Bambaşka Biri büyük ilgi görüyor

FOX ekranlarının yeni dizisi Bambaşka Biri, Hande Erçel ve Burak Deniz'in başrollerini paylaştığı bir yapım. Dizide Aslı Orcan, Gonca Vuslateri, Cem Davran ve Uğur Uzunel gibi tanınmış isimler de yer alıyor. Aslı Orcan, dizide haber müdürü Nükhet karakterine hayat veriyor ve performansıyla beğeni topluyor. Dizi, izleyicilerden olumlu geri dönüşler alıyor. Tatil sonrası işlerinin başına dönen ünlü çift Aslı Orcan ve Yetkin Dikinciler, projeleri hakkında konuştu.

Yayın Tarihi: 10.10.2023 15:52
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

FOX'un yeni dizisi Bambaşka Biri büyük ilgi görüyor

FOX ekranlarının çiçeği burnunda dizisi Bambaşka Biri, ilk bölümüyle nefesleri kesti.

Hande Erçel ve Burak Deniz'i başrolde buluşturan dizinin kadrosunda Gonca Vuslateri, Cem Davran, Uğur Uzunel gibi isimler yer alıyor.

Dizide haber müdürü Nükhet karakterine ise Aslı Orcan hayat veriyor. İlk olarak Medcezir dizisinde rol alan Aslı Orcan, devamında birçok başarılı yapımda yer aldı.

Beğeni topluyor Sarı saçları ve renkli gözleri ile nefes kesen Orcan, 43 yaşında. Güzelliğine övgüler alan Aslı Orcan, Instagram'da iddialı pozlarıyla dikkat çekiyor. Yaşına rağmen fit görüntüsüyle cesur pozlardan geri kalmayan ünlü oyuncu, takipçilerinden tam not alıyor.

Ünlü çift tatil sonrası işlerinin başına döndüklerini söyledi.

“Bambaşka Biri” adlı dizide rol alan Aslı Orcan, “Burak Deniz ve Hande Erçel gibi başarılı oyuncularla aynı kadroda yer almaktan mutluluk duyuyorum. Dizi çok güzel gidiyor” dedi. Yetkin Dikinciler de “Eşimin dediği gibi güzel bir tatil yaptık şimdi iş zamanı. Benim de görüşmelerim sürüyor, beni de yakında ekranlarda göreceksiniz” diye konuştu.