Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fox TV'nin Reyting Mağduru Dizisi Gülcemal Final Yaptı

Fox TV'nin düşük reytingler nedeniyle final yapan Gülcemal dizisi, başrol oyuncusu Murat Ünalmış'ın açıklamasıyla sona erdi. Dizide Murat Ünalmış ve Melis Sezen'in yanı sıra birçok ünlü isim yer alıyordu.

Yayın Tarihi: 14.07.2023 17:09
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fox TV'nin Reyting Mağduru Dizisi Gülcemal Final Yaptı

Ünlü oyuncu kadrosu o diziyi ayakta tutmaya yetmedi.

Fox TV'nin sevilen dizisi düşük reytingler nedeniyle bitti. Reyting savaşına yenik düşen dizinin final yapacağını başrol oyuncusu açıklamıştı. İşte büyük umutlarla başlayan ancak dün akşam final yapan o dizi...

Fox Tv'nin iddialı başlayan ve başrollerini Murat Ünalmış ile Melis Sezen'in paylaştığı dizisi Gülcemal, uzun zamandır reytinglerde istikrarlı bir düşüş yaşıyordu.

Reyting savaşında galip gelemeyen dizi, 13 Temmuz akşamı yayınlanan 13. bölümüyle ekranlara veda etti. Dizinin başrol oyuncusu Murat Ünalmış, sosyal medya hesabından final açıklamasında bulunmuştu. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından "Gülcemal 13. Final bölümüyle bu akşam sizlerle. Güllere aşık bir insan olarak ismi bile benim için çok kıymetli. Gönülden yaptığım güzel bir projeydi. Çok kıymetli, güzel insanları tanımama vesile oldu. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim." ifadelerini kullandığı bir paylaşım yaptı.

Murat Ünalmış ve Melis Sezen’i bir araya getiren dizide; Edip Tepeli, Nilay Erdönmez, Atilla Şendil, Cahit Gök, Nilüfer Açıkalın, Samet Kaan Kuyucu, Meltem Akçöl, İpek Ayaz Kortunç, Sabahattin Yakut, Gökçem Çoban, Melike Küçük ve Ayda Aksel gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyordu.