Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Finansbank ve QNB Vadeli Mevduat Hesabı İle Birikimlerinizi Değerlendirin

Finansbank ve QNB, vadeli mevduat hesabı ile birikimlerinizi değerlendirmeniz için avantajlı seçenekler sunuyor. Finansbank'ın tanışma faizi kampanyası ile %29.00'a varan avantajlı faiz oranlarından faydalanabilirsiniz. Vadeli mevduat hesabı ile uzun vadede stopaj avantajından yararlanabilir ve birikimlerinizi güvende tutabilirsiniz. QNB ise telefon bankacılığı, başvuru formu ve Mobil/İnternet Şubesi üzerinden kolayca hesap açma imkanı sunuyor.

Yayın Tarihi: 07.08.2023 12:52
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Finansbank ve QNB Vadeli Mevduat Hesabı İle Birikimlerinizi Değerlendirin

Birikimlerini katlamak isteyenler! Bu kampanya dahilinde birikimleriniz öyle katlanacak ki!

Finansbank, birikimlerinizi değerlendirmek için vadeli mevduat hesabı sunuyor. Tanışma faizi olarak %29.00’a varan avantajlı bir faiz oranı sunan Finansbank, avantajlı faiz oranları ile sabit getiri sağlama imkanı veriyor. Vadeli mevduat hesabı, uzun vadede stopaj avantajından da faydalanmanızı sağlıyor. Piyasa koşullarından etkilenmeden birikimlerinizi değerlendirebilir ve güvende tutabilirsiniz.

Vadeli mevduat hesabına dair detaylar

Hesap açma sürecinde de esneklik sunan Finansbank, 1 günden 1100 güne kadar dilediğiniz vadede hesap açma imkanı sunuyor. Böylece ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize göre hesap açabilir ve birikimlerinizi istediğiniz süre boyunca değerlendirebilirsiniz.

Ayrıca vade sonunda aynı vade süresi ve güncel faiz oranlarıyla otomatik yenileme imkanı da bulunuyor. Böylece vadenizin sona ermesi durumunda hiçbir işlem yapmanıza gerek kalmadan birikimlerinizi yeniden değerlendirebilirsiniz.

Finansbank vadeli mevduat hesabına faiz durumu

Finansbank, vadeli mevduat hesabı için tanışma faizi fırsatı sunuyor. Fakat bazı şartları yerine getirmeniz gerekiyor. Tanışma faizinden yararlanmak için, son 6 ay içinde TL veya EUR/USD cinsinden herhangi bir vadeli hesap açmamış olmanız gerekmektedir.

5,000,000 TL veya 3,000,000 EUR/USD üzerinde bir bakiyeniz varsa, tanışma faizi oranından faydalanamazsınız. Bu faiz oranı, bankamızdan getireceğiniz bakiyeler için geçerlidir. Tanışma faizi oranı, hesabınızın açıldığı güne göre belirlenir ve o günün oranı üzerinden hesaplama yapılır.

Bankacılık sektöründe QNB, müşterilerine daha kolay ve hızlı bir şekilde hesap açma imkanı sunuyor.

QNB, telefon bankacılığı, başvuru formu doldurarak veya Mobil ve İnternet Şubesi üzerinden vadeli mevduat hesabı açma seçenekleriyle hizmet veriyor.

QNB’nin müşterilerine sunduğu bu hizmetler sayesinde artık banka şubelerine gitmeden, evinizin konforunda hesap açma işlemini gerçekleştirmek mümkün. Telefon bankacılığı vasıtasıyla 0 850 222 83 88 numaralı hattı arayarak hesap açabilirsiniz.