Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Filiz Akın ve İlker İnanoğlu Arasındaki Anne-Oğul Paylaşımı

Arka Sokaklar dizisinde Engin karakterini canlandıran İlker İnanoğlu ile annesi Filiz Akın sosyal medyadan yaptıkları bir paylaşımla gündem oldular. Filiz Akın'ın İnanoğlu'nun annesi olduğunu öğrenenler şaşkınlığını gizleyemedi. Sinemanın dört yapraklı yoncası olarak adlandırılan isimlerinden olan Filiz Akın, cuma akşamları ekrana gelen Arka Sokaklar efsanesinin yıldızı İlker İnanoğlu'nun annesi.

Yayın Tarihi: 23.10.2023 01:12
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Filiz Akın ve İlker İnanoğlu Arasındaki Anne-Oğul Paylaşımı

Arka Sokaklar dizisinde Engin karakterini canlandıran İlker İnanoğlu ile annesi Filiz Akın sosyal medyadan yaptıkları bir paylaşımla gündem oldular.

Filiz Akın'ın İnanoğlu'nun annesi olduğunu öğrenenler şaşkınlığını gizleyemedi. Sinemanın dört yapraklı yoncası olarak adlandırılan isimlerinden olan Filiz Akın, cuma akşamları ekrana gelen Arka Sokaklar efsanesinin yıldızı İlker İnanoğlu'nun annesi.

'AYLARDIR GÖRÜŞEMEMİŞTİK'

Filiz Akın, Türker İnanoğlu'ndan olan oğlu İlker İnanoğlu ile olan karelerini paylaştı. Sosyal medyayı aktif kullanan Akın, oğluyla geçirdiği vakit için 'İstanbul’da “Arka Sokaklar Dizisi”sinde oynadığı için uzunca bir ara (aylardır) görüşememiştik. Hepimiz gibi canım sıkkın ama beni güldürünceye kadar uğraşması, yarın (kemoterapiden çene kemiğim birbirine kaynadığından dolayı) zorca bir diş tedavim var onun için de moral oldu …' notunu düştü.

İnanoğlu'nun annesine sarılarak 'Canım annem, bir tanecik annem' demesi oldukça beğenildi.

Kullanıcılardan 'Ne kadar güzel Filiz hanım sevgiler saygılar sunarım', 'Harikasınız', 'Canımız Filiz akınımız severek izliyoruz filimlerinizi siz bitanesiniz' gibi yorumlar geldi.

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Filiz Akın, son yıllarda yaşadığı sağlık problemleriyle gündeme geliyordu.

2023 yılının başlarında geçirdiği operasyonun ardından kemoterapi tedavisine başlayan oyuncunun sağlık durumu yakından takip ediliyor. Bu sırada uzun süredir görüşmediği oğlu İlker İnanoğlu'nun kendisini ziyaret ettiği anları payşaşan Filiz Akın, tedavisi için moral olduğunu söyledi.

Yıllara güzelliğiyle damgasını vuran ve 'Dört yapraklı yonca'nın bir parçası olarak anılan Filiz Akın, özellikle Yumurcak, Gurbet Kuşları, Dağlar Kızı Reyhan ve Acı Hayat gibi filmlerle tanınıyordu.

Doktorların verdiği bilgiler doğrultusunda sol kulağındaki kanserli dokunun alınması adına iki kez ameliyat olan Filiz Akın, sosyal medyada sık sık sağlığına ilişkin paylaşımlar yapmaya başlamıştı. İki kez kanser tedavisi görmüş olan 80 yaşındaki ünlü ismin 'O kadar ilaç ve tedaviye rağmen iyi değilim' demesi herkesi endişelendirmişti.

Kendisinin 1964 yılında dünyaevine girdiği ilk eşi Türker İnanoğlu ile birlikte kucaklarına almış oldukları İlker İnanoğlu'nu biliyorsunuzdur.

Arka Sokaklar dizisi, yapımın oyuncuları yeniden buluşturması ile yeniden ekranlara geri döndü.

İlker İnanoğlu da yıllardır dizinin başrol isimleri arasında. Dizi çekimleri başlayınca kendisi ailesinden uzakta olmak durumunda kalmış. Ünlü oyuncu, annesi Filiz Akın'la birlikte balkon keyfi yaptıkları esnada kameraların kendisine döndüğünü görünce 'Yaklaş bize. Natürel bir şekilde anneme sarılıyorum' dedi.

Birbirlerini özleyen anne oğulun kameralara yansıyan keyifli anları görenleri de son derece mutlu etti. Videonun altına birbirinden güzel iyi dilekler geldi.

'İlker ❤️İstanbul’da “Arka Sokaklar Dizisi”sinde oynadığı için uzunca bir ara (aylardır) görüşememiştik ????❤️Hepimiz gibi canım sıkkın ama beni güldürünceye kadar uğraşması, yarın (kemoterapiden çene kemiğim birbirine kaynadığından dolayı) zorca bir diş tedavim var onun için de moral oldu …'