Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Filistin-İsrail Savaşında Nazif Yılmaz'ın Netanyahu'ya Tepkisi

Filistin-İsrail savaşında İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun sosyal medya paylaşımına Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz'dan tepki geldi.

Yayın Tarihi: 11.10.2023 11:44
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Filistin-İsrail Savaşında Nazif Yılmaz'ın Netanyahu'ya Tepkisi

Filistin-İsrail Savaşında Nazif Yılmaz'ın Netanyahu'ya Tepkisi

Filistinde İsraile ait savaş uçakları, 4 gündür Gazze Şeridi’ni bombardımana tutuyor. Yüzlerce sivilin de ölümüne yol açan saldırıların şiddeti her geçen gün daha da artarken İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’dan bir sosyal medya paylaşımı geldi. Savaş uçaklarının Gazze’yi bombaladığı anların videosunu paylaşan Netanyahu, paylaşımına bir de “Tüm gücümüzle devam edelim” notunu düştü.

Netanyahunun saldırılara devam edileceğinin işaretini verdiği, tepki çeken bu paylaşım, Ankarada da çok konuşulacak bir tepki aldı. Netanyahuya Gebereceksin! diye seslenen o isim Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz oldu. Yılmaz, Netanyahunun sözkonusu videosunu alıntılayıp Bir gün seni de vuracaklar. Gebereceksin... ifadelerini kullandı.

İşte Bakan Yardımcısı Nazif Yılmazın o paylaşımı:

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, İsrail-Filistin savaşıyla ilgili Twitter'dan yaptığı bir paylaşımda, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu 'Gebereceksin' sözleriyle hedef aldı.

Resmi rakamlara göre İsrail'deki can kaybı bin 200'e yükselirken, Gazze'deki yetkililer 900 kişinin öldüğünü belirtiliyor.