Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Filenin Sultanları Avrupa Şampiyonası'nda Çeyrek Finale Yükseldi

Filenin Sultanları, Avrupa Şampiyonası'nda çeyrek finale yükseldi. Son 16 turunda Belçika'yı mağlup eden Ay-Yıldızlılar, Polonya ile çeyrek finalde karşılaşacak. Türkiye Polonya voleybol maçı canlı yayın bilgileri merak ediliyor. Türkiye Polonya maçı TRT Spor'dan canlı yayınlanacak.

Yayın Tarihi: 30.08.2023 08:58
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Filenin Sultanları Avrupa Şampiyonası'nda Çeyrek Finale Yükseldi

Filenin Sultanları Avrupa Şampiyonası'nda Çeyrek Finale Yükseldi

Filenin Sultanları, Milletler Ligi’ndeki zaferiyle dünya 1 numarasına yerleşmesinin ardından emin adımlarla Avrupa’nın da en büyüğü olmaya çok yaklaştı. A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Avrupa Şampiyonası’nda fırtına gibi esiyor. Grup aşamasındaki 5 galibiyetle namağlup son 16 turuna yükselen Ay-Yıldızlılar, Belçika engelini de aşıp adını çeyrek finale yazdırdı. Çeyrek finalde çarşamba günü TSİ 18.00’de Polonya ile karşılaşacak Sultanlar, Avrupa şampiyonluğuna inanıyor. Ebrar Karakurt, turnuvaya ilişkin, “Önümüzde 3 maç daha var. Umarım şampiyon olabiliriz” dedi. NAMAĞLUP YOLUNA DEVAM EDİYORBaşantrenör Daniele Santarelli’nin öğrencileri, 28 Haziran’dan bu yana maç kaybetmeyerek önemli bir başarıya imza attı. Ay-Yıldızlılar, kupayı kazandığı Milletler Ligi ve Avrupa Şampiyonası’nda oynadığı son 12 müsabakada sahadan galibiyetle ayrıldı. Filenin Sultanları bu karşılaşmalarda rakiplerine sadece 4 set verdi. Millilerde performansıyla öne çıkan isimlerin başında Melissa Vargas geliyor. Başarılı pasör çaprazı toplam 110 sayı üretti. Bunların 12’sini doğrudan servisten alan Vargas, takımın da neşe kaynağı konumunda.

Türkiye Polonya Voleybol Maçı Canlı Yayın Bilgileri

Türkiye Polonya voleybol maçı canlı yayın bilgileri sporseverler tarafından anlık olarak araştırılıyor. Son 16'da Belçika'yı 3-1'lik skorla deviren Filenin Sultanları, finale çıkıp altın madalyayı eve getirmek istiyor. Belçika'da oynanacak maçta kadın voleybol takımımız favori durumda. Peki, Türkiye Polonya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? İşte detaylar

TÜRKİYE ÇEYREK FİNAL VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN?

2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nde yarı final müsabakası 30 Ağustos Çarşamba günü oynanacak. TSİ 18.00'de başlayacak mücadele Paleis 12 Salonu'nda gerçekleşecek.

TÜRKİYE POLONYA VOLEYBOL MAÇI HANGİ KANALDA?

Türkiye Polonya voleybol maçının TRT Spor ekranlarından canlı yayımlanması bekleniyor.

CEV AVRUPA ŞAMPİYONASI FİNAL MAÇI NE ZAMAN?

Brüksel, 1 Eylül Cuma günü oynanacak yarı final ve 3 Eylül Pazar günü yapılacak 3'üncülük ile final karşılaşmalarında da ev sahibi olacak.

MİLLİ TAKIM KADRO

Libero: Simge Aköz, Ayça Aykaç, Gizem Örge
Pasör: Cansu Özbay, Elif Şahin
Orta oyuncu: Eda Erdem, Zehra Güneş, Aslı Kalaç, Kübra Akman
Pasör çaprazı: Melissa Vargas
Smaçör: Hande Baladın, İlkin Aydın, Derya Cebecioğlu, Ebrar Karakurt