Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Filenin Sultanı Zehra Güneş'in Ailesiyle Pozu Olay Oldu

Başarıdan başarıya koşan ve Türkiye'nin haklı gururu olan A Milli Kadın Voleybol takımımızın yıldız isminin anne ve babası ile çektirdiği fotoğraf için yorum yağdı. Dikkat çeken ise babasının ünlü bir oyuncuya olan benzerliği idi. Zehra Güneş'in babasının ABD'li ünlü oyuncu Neil Patrick Harris'e olan benzerliği ile ilgili birçok yorum yapıldı. Milli voleybolcu Zehra Güneş'in, Voleybol Kadınlar Şampiyonlar Kupası'nda VakıfBank ile şampiyon olmasının ardından ailesiyle çektirdiği fotoğraf gündem yarattı. Annesi ve babası uzun boylarıyla dikkat çekerken Güneş'in babasının ünlü oyuncuya benzemesi ise çok konuşuldu. Zehra Güneş'in babası sosyal medyada How I Met Your Mother dizisinde 'Barney' karakterine can veren oyuncu Neil Patrick Harris'e benzetildi. Herkesin ağzını açık bırakan benzerlikle ilgili birçok paylaşım yapıldı. Milli Takım'daki başarılarıyla ilgi odağı olan güzel voleybolcu Zehra Güneş, VakıfBank'taki performansı ile de adından söz ettiriyor. Sosyal medya hesabını aktif olara

Yayın Tarihi: 26.10.2023 17:24
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Filenin Sultanı Zehra Güneş'in Ailesiyle Pozu Olay Oldu

Filenin Sultanı Zehra Güneş'in Ailesiyle Pozu Olay Oldu

Başarıdan başarıya koşan ve Türkiye'nin haklı gururu olan A Milli Kadın Voleybol takımımızın yıldız isminin anne ve babası ile çektirdiği bu fotoğraf için yorum yağdı. Dikkat çeken ise babasının ünlü bir oyuncuya olan benzerliği idi A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldızı Zehra Güneş'in anne ve babası ile verdiği poz çok konuşuldu. Ebeveynlerinin uzun boyu dikkat çekerken Güneş'in babasının ABD'li ünlü oyuncu Neil Patrick Harris'e olan benzerliği ile ilgili birçok yorum yapıldı.

Milli voleybolcu Zehra Güneş'in, Voleybol Kadınlar Şampiyonlar Kupası'nda VakıfBank ile şampiyon olmasının ardından ailesiyle çektirdiği fotoğraf gündem yarattı. Annesi ve babası uzun boylarıyla dikkat çekerken Güneş'in babasının ünlü oyuncuya benzemesi ise çok konuşuldu.

ZEHRA'NIN BABASI ÜNLÜ OYUNCUYA BENZETİLDİ

Zehra Güneş'in babası sosyal medyada How I Met Your Mother dizisinde 'Barney' karakterine can veren oyuncu Neil Patrick Harris'e benzetildi. Herkesin ağzını açık bırakan benzerlikle ilgili birçok paylaşım yapıldı.

Zehra Güneş Son Pozlarıyla Yine İlgi Odağı Oldu

Milli Takım'daki başarılarıyla ilgi odağı olan güzel voleybolcu Zehra Güneş, VakıfBank'taki performansı ile de adından söz ettiriyor. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullan Güneş son pozlarıyla yine ilgi odağı oldu. VakıfBank ile Eczacıbaşı Dynavit mücadelesinde Zehra Güneş ile takım arkadaşı Gabi Guimaraes etkili oyunlarıyla dikkat çekti. Gabi Guimaraes ile sosyal medya hesabından paylaşım yağan güzel voleybolcu kalp emojisi ile pozlarını yayınladı. Zehra Güneş'e yorum yapanlar arasında yakın arkadaşı Meliss Vargas da yer aldı. Vargas ateş ve kalp emojileri ile yorum yaptı.