Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

FIBA 2023 Dünya Kupası'na Hazırlanan Yunanistan Milli Takımında Olaylar

FIBA 2023 Dünya Kupası'na az bir süre kala takımlar, hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyorlar. Acropolis Turnuvası’nın kapanış maçında Yunanistan Milli Takımı, OAKA’da İtalya Milli Takımı’nı konuk etti. Son bölümü büyük çekişmeye sahne olan müsabakada İtalya, Simone Fontecchio’nun önderliğinde maçı 70-74 kazandı. Acropolis Turnuvası’nın son maçında İtalya ile karşı karşıya gelen Yunanistan Milli Takımı'nda ortalık adeta karıştı. Kadroda ayrılığını açıklayan Dimitris Agravanis ile başantrenör Dimitris Itoudis, açıklamalarla karşı karşıya geldiler. 28 yaşındaki oyuncu, dün milli takımdan kişisel sebeplerle ayrılmış ve kararını Itoudis’e bildirmişti. Itoudis, maçın ardından Agravanis’in durumu hakkında şu şekilde konuşmuştu: “Agravanis milli takımdan kendisi çıktı. Milli takıma zaten oyuncular kendileri gelir, kendileri gider. Detayları söyleyemiyorum. 22 basketbolcuyla iletişim kurdum. Kimisi evet diyor, kimisi hayır. Oyuncular burada çünkü milli takımın renklerini savunmak istiyorlar. K

Yayın Tarihi: 11.08.2023 15:16
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

FIBA 2023 Dünya Kupası'na Hazırlanan Yunanistan Milli Takımında Olaylar

FIBA 2023 Dünya Kupası'na az bir süre kala takımlar, hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyorlar.

Acropolis Turnuvası’nın kapanış maçında Yunanistan Milli Takımı, OAKA’da İtalya Milli Takımı’nı konuk etti. Son bölümü büyük çekişmeye sahne olan müsabakada İtalya, Simone Fontecchio’nun önderliğinde maçı 70-74 kazandı.

YUNANİSTAN'DA ORTALIK KARIŞTI

Acropolis Turnuvası’nın son maçında İtalya ile karşı karşıya gelen Yunanistan Milli Takımı'nda ortalık adeta karıştı. Kadroda ayrılığını açıklayan Dimitris Agravanis ile başantrenör Dimitris Itoudis, açıklamalarla karşı karşıya geldiler.

MİLLİ TAKIM'DAN AYRILDI

28 yaşındaki oyuncu, dün milli takımdan kişisel sebeplerle ayrılmış ve kararını Itoudis’e bildirmişti.

AGRAVANİS'İN DURUMU HAKKINDA KONUŞTU

Itoudis, maçın ardından Agravanis’in durumu hakkında şu şekilde konuşmuştu: “Agravanis milli takımdan kendisi çıktı. Milli takıma zaten oyuncular kendileri gelir, kendileri gider. Detayları söyleyemiyorum. 22 basketbolcuyla iletişim kurdum. Kimisi evet diyor, kimisi hayır. Oyuncular burada çünkü milli takımın renklerini savunmak istiyorlar. Kimse silah zoruyla burada değil. Agravanis ve Kalaitzakis’in 14 kişilik kadroda dışarı bırakılması planlıyordu. Final karar için ise antrenmanlar ve hazırlık maçlarını bekliyoruz.”

ITOUDIS'E OLAY SÖZLER

Bunun ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan basketbolcu, Yunanistan'ın yanı sıra Fenerbahçe Beko'nun da başantrenörlüğünü yapan Dimitris Itoudis'in olay sözler sarf etti. Agravanis paylaşımında, “Yalan söylemeyi bırak! Biraz da Sırpça ettiğin küfürlerden bahset.” ifadelerine yer verdi.