Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fiat Fiorino Son Dakika EYLÜL Kampanyası!

Fiat, Fiorino Combi modeli için Eylül ayına özel büyük bir indirim kampanyası başlattı. 15.000 TL'lik indirimle Fiat Fiorino Combi sıfır araç almak isteyenler için cazip bir hale geldi. Fiat Fiorino Combi ticari araçlar arasında en çok tercih edilen modellerden bir tanesi. Bu özel kampanya kapsamında benzinli motor seçeneği ile Fiorino kombinin fiyatı 563.900 TL olarak belirleniyor. Ancak Eylül ayı içerisinde bu aracı satın alacak olanlar için 15.000 TL'lik özel bir indirim uygulanıyor ve bu indirim sayesinde Fiat Fiorino Combi'nin fiyatı yalnızca 548.900 TL'ye düşüyor. Fiat Fiorino Combi modeli hem iş için hem de ticari kullanıma uygunluğu ve uygun fiyatıyla birlikte dikkat çekiyor.

Yayın Tarihi: 09.10.2023 23:02
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fiat Fiorino Son Dakika EYLÜL Kampanyası!

Fiat Fiorino Son Dakika EYLÜL Kampanyasını DUYURDU!

Sıfır Fiat Fiorino 300.000 TL Birden DÜŞTÜ Fiat, Fiorino Combi modeli için Eylül ayına özel büyük bir indirim kampanyası başlattı. 15.000 TL'lik indirimle Fiat Fiorino Combi sıfır araç almak isteyenler için cazip bir hale geldi. İşte indirim hakkında tüm detaylar…

Türkiye'nin önde gelen ticari araç markalarından biri olan Fiat, otomobil almak isteyen vatandaşlar için çok cazip bir fırsat sunuyor.

Özellikle ticari araç sınıfında bulunan Fiat Fiorino Combi modeli Eylül ayına özel olarak büyük bir indirimle vatandaşlara sunuldu. Uygulanan bu indirim sayesinde sıfır araç almak isteyen vatandaşlara, büyük bir fırsat doğdu.Fiat Fiorino Combi ticari araçlar arasında en çok tercih edilen modellerden bir tanesi. Geleneksel binek otomobiller yerine günlük ticaret ve iş kullanımına uygun olan Fiat Fiorino Combi modeli uygulanan bu kampanya ile oldukça ekonomik bir şekilde vatandaşlara sunuluyor. Eylül ayına özel olarak başlatılan bu kampanya ile araç almak isteyenlere büyük bir avantaj sağlanıyor.

Fiorino Combi Fiyatlarına Dev İndirim

Fiat, Fiorino Combi modeline sahip olmak isteyen vatandaşlara özel bir teklif sunuyor. Bu özel kampanya kapsamında benzinli motor seçeneği ile Fiorino kombinin fiyatı 563.900 TL olarak belirleniyor. Ancak Eylül ayı içerisinde bu aracı satın alacak olanlar için 15.000 TL'lik özel bir indirim uygulanıyor ve bu indirim sayesinde Fiat Fiorino Combi'nin fiyatı yalnızca 548.900 TL'ye düşüyor. Uygulanan bu indirim 0 km araç sahibi olmak isteyenler için çok cazip bir fırsat olarak karşımıza çıkıyor. Piyasanın en uygun fiyatlı aracı olan Fiat Fiorino Combi için açıklanan bu rakam piyasanın en uygun araç fiyatı olarak dikkat çekiyor.

Fiat Eylül 2023 döneminde sıfır araç almak isteyen vatandaşlara en uygun fiyata sunarak, büyük bir rekabet avantajı sağlıyor.

Hem uygun fiyatlı hem de yerli üretim olmasından dolayı Fiat Fiorino Combi pek çok kişinin sıfır araç sahibi olma isteğinin gerçek olmasını sağlıyor yani Fiat'ın Eylül ayına özel olarak başlattığı bu indirim kampanyası, sıfır araç almayı düşünen vatandaşlar için kaçınılmaz bir fırsat olarak karşımıza çıkıyor. Fiat Fiorino Combi modeli hem iş için hem de ticari kullanıma uygunluğu ve uygun fiyatıyla birlikte dikkat çekiyor. Eğer iş için ticari bir araç arıyorsanız, bu araç modeli tam size göre. Bu fırsatı değerlendirmek isteyenlerin hemen bayilere koştuğu görülüyor.