Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fiat Egea ile Ucuz Otomobil Deneyimi

Fiat otomotiv firması, sunduğu ucuz otomobil modelleriyle sıklıkla gündeme geliyor. Ayrıca Haziran ayında sunduğu kampanya ile birçok otomobil tutkunun ilgisini çekmeyi başaran Fiat, Egea Sedan modelinin başlangıç fiyatını kampanyalı olarak 555.900 TL'den sundu. Fiat Egea, uygun fiyatı ve yüksek performansıyla dikkat çekiyor. Şimdi anahtar teslim fiyatlarıyla satışta!

Yayın Tarihi: 26.06.2023 21:47
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fiat Egea ile Ucuz Otomobil Deneyimi

Fiat'tan 2023'ün En Çılgın Egea Kampanyası

Fiat otomotiv firması, bünyesinde sunduğu ucuz otomobil modelleriyle sıklıkla gündeme geliyor. Ayrıca Haziran ayında sunduğu kampanya ile birçok otomobil tutkunun ilgisini çekmeyi başaran Fiat, Egea Sedan modelinin başlangıç fiyatını kampanyalı olarak 555.900 TL'den sundu.

Egea Sedan modeli için adeta kapıda kuyruk oluşuyor. Nitekim ilgili otomotiv firmasının, 555 bin 900 TL'den Egea Sedan modelini satışa çıkartması, yoğun ilgi görmesine de yol açtı.

Hatchback Street

Fiat otomotiv firması, Egea modeli ile otomobil pazarında yoğun ilgi görüyor. Hatta adeta kapıda kuyruk bile oluşabiliyor. Ayrıca Egea Sedan modelinin yanı sıra, Hacthack modeli de fazlaca ilgi görüyor.

Fiat Egea ile Sıfır Araç Deneyimi - Yüksek Performans ve Uygun Fiyatlarla Otomobilinizi Alın!

Fiat Egea, uygun fiyatı ve yüksek performansıyla dikkat çekiyor. Şimdi anahtar teslim fiyatlarıyla satışta!

Fiat Egea: Türkiye'nin Gözde Otomobili!

Fiat, Türkiye'nin en popüler otomobil markalarından biridir ve yerli üretimi sayesinde avantajlı fiyatlar sunmaktadır. Fiat Egea modeli ise bu avantajlı fiyat politikasıyla birlikte büyük bir başarı elde etmiştir.

Fiat Egea ile Keyifli Sürüş Deneyimi!

Fiat Egea'nın şık tasarımı, geniş iç mekanı ve güvenlik donanımlarıyla dolu özellikleri, sürüş deneyiminizi unutulmaz kılacak.