Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

FETÖ, Kira Fiyatlarını Fırsata Çevirerek Hücre Evlerini Yeniden Aktif Hale Getirmek İstiyor

FETÖ, artan kira fiyatlarını fırsata çevirerek hücre evlerini yeniden aktif hale getirmek istiyor. Terör ve Güvenlik Uzmanı Dr. İmbat Muğlu, diğer terör örgütlerinin de bu durumu fırsata çevirebileceğine dikkat çekti. Ailelere kritik uyarılarda bulunan Muğlu, velilerin çocuklarını kaydederken bu yerleri birebir görmelerini istedi. Üniversite yönetimleri de şüpheli durumları takip ediyor. Terör ve Güvenlik Uzmanı Coşkun Başbuğ, FETÖ'nün tekrar öğrenci yapılanmasına ve hücre evi yapılanmasına geri dönmek istediğini belirtti. Her vatandaşın da görevi olduğunu vurguladı.

Yayın Tarihi: 05.09.2023 19:03
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

FETÖ, Kira Fiyatlarını Fırsata Çevirerek Hücre Evlerini Yeniden Aktif Hale Getirmek İstiyor

FETÖ, Kira Fiyatlarını Fırsata Çevirerek Hücre Evlerini Yeniden Aktif Hale Getirmek İstiyor

Artan kira fiyatlarını fırsata çevirmek isteyen FETÖ, hücre evlerini yeniden aktif hale getirmek istiyor. Üniversitelere kayıt işlemlerinin tamamlanmasıyla, şehir dışına çıkan öğrencilerin en önemli önceliği barınma başlığı. İddiaya göre FETÖ ise artan kira fiyatlarını fırsata çevirerek, maddi durumu iyi olmayan gençleri örgüt evlerine getirerek hücre evlerini yeniden aktif hale getirmeyi planlıyor. Terör ve Güvenlik Uzmanı Dr. İmbat Muğlu, sadece FETÖ değil diğer terör örgütlerinin de bu durumu fırsata çevirmeye çalışabileceğine dikkat çekti. Ailelere kritik uyarılarda bulunan Muğlu, 'Çocuklarımızın bir daha bu tür şeylere bulaşmamaları için, bir daha hain darbe olmaması için millet olarak ebeveyn olarak dikkat etmeliyiz. Ebeveynler olarak çok çok dikkat etmemiz lazım. Velilerin çocuklarını kaydederken bu yerleri dahi birebir görmelerini istirham ediyoruz.' ifadelerini kullandı. PKK Unsurları da Devrede! Muğlu, 'FETÖ gibi birçok gayri ahlaki ve gayrimeşru oluşumlar her an devrede. DHKP-C ve PKK'nın unsurları da devrede.' dedi. Asıl kimliklerini gizleyerek üniversitelerin önünde öğrencileri örgüt evlerine davet eden kişilere yönelik üniversite yönetimleri de tedbirlerini alıyor. Peki, şüpheli bir durumda öğrenciler ve aileler nasıl bir yol izlemeli? 'Bu Bir Bayrak Meselesidir' Muğlu, 'Bunlar öyle saklanıyor ki. Bunları kolay kolay tespit etmek kolay değil. Devletin ilgili kurumuna polisine şikayet edecek. Bu FETÖ'nün evidir yurdudur. Bu vatan meselesidir. Bu bir bayrak meselesidir.' şeklinde konuştu. Hareket Edemiyor Terör ve Güvenlik Uzmanı Coşkun Başbuğ ise 'FETÖ artık giderek tıkandı ve daraldı eleman temininde inanılmaz zorluklar içinde hareket edemiyor. Kurumlarla olan ilişkileri çok büyük sekteye uğradı ve finansal kaynakları da kurudu.' açıklamasında bulundu. Başbuğ, 'Örgütün ve ona destek veren ABD'nin tek derdi şu an bu ölmüş son anlarını yaşayan yapıya tekrar can suyu vermek. FETÖ'nün üniversite öğrencilerinden başlayarak tekrar öğrenci yapılanmasına ve hücre evi yapılanmasına geri dönmesi gibi bir niyet ortaya koyduğu tespit edildi.' ifadelerini kullandı. Her Vatandaşa Görev Düşüyor

  • Bu aslında topyekün bir mücadele devletin yapacağı işler var öğrencilerin yapacağı işler var velilerin de yapacağı işler var. Bizlerin de yapması gerekenler var vatandaş olarak.
  • Örneğin ikamet ettiğimiz apartman veya semt bu tür faaliyetler gördüğümüz an biz de ilgili kurumlara başvurmalıyız.
  • Talimat şöyle verilmiş bulunduğunuz mahalde şüpheye yol açacak herhangi bir faaliyette bulunmayın. Tek hareket edin gibi birçok talimatlar var.
  • Bildiğiniz hücre evi.

Güvenlik güçlerinin FETÖ ve diğer terör örgütlerine karşı operasyonları yurt genelinde aralıksız devam ediyor.