Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe'nin Yükselişinde Jayden Oosterwolde'nin Performansı

Fenerbahçe, lig ve Avrupa'da yoluna doludizgin devam ediyor. Jayden Oosterwolde'nin performansı ise dikkat çekiyor. Hollandalı sol bek, Fenerbahçe'ye gelmesinin ardından beklenenin üzerinde bir performans sergiliyor. 2 İtalyan kulübünün de ilgisini çeken Oosterwolde'nin geleceği merakla bekleniyor.

Yayın Tarihi: 30.10.2023 00:48
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fenerbahçe'nin Yükselişinde Jayden Oosterwolde'nin Performansı

Fenerbahçe'nin Yükselişi

Fenerbahçe, lig ve Avrupa'da yoluna doludizgin devam ediyor. Sarı-lacivertliler, son olarak UEFA Konferans Ligi'nde Ludogorets'i 3-1 mağlup etti. İsmail Kartal'ın öğrencileri, bu sezon oynadığı 18 resmi maçın tamamını kazanmayı başardı. Bu başarıda Edin Dzeko, Dusan Tadic, Sebstian Szymanski gibi yeni transferlerin büyük katkısı bulunuyor. Öte yandan Jorge Jesus döneminin en tartışılan isimleri, İsmail Kartal ile adeta yeniden doğdu.

Jayden Oosterwolde'nin Performansı

Söz konusu isimler arasında Jayden Oosterwolde de yer alıyor. Hollandalı sol bek, geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde Fenerbahçe'ye gelmişti. Oosterwolde başlangıçta herkesi hayal kırıklığına uğratmıştı. Ancak bu sezon bambaşka bir performans ortaya koyuyor. Gerek 11'de oynadığı, gerekse de oyuna sonradan girdiği maçlarda başarılı bir grafik çiziyor. Jayden Oosterwolde, Fenerbahçe'yle 18 maça çıkıp 1 gol kaydetti. 22 yaşındaki oyuncunun, sarı-lacivertli kulüple 2027'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

İtalyan Kulüplerinin İlgisi

Takvim'de yer alan habere göre; Hollandalı futbolcuyu Ludogorets maçında 2 İtalyan kulübü yetkilisinin takip ettiği de öğrenildi. Ancak bu kulüplerin isimleri bildirilmedi. Hollandalı sol bekin performansı arttıkça kendisini takip eden kulüp sayısının artmasına kesin gözüyle bakılıyor.