Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe'nin Yıldızlarına Teklif Yağıyor

Süper Lig'de Galatasaray'la birlikte kadro değeri en yüksek takım olan Fenerbahçe'nin yıldızlarına adeta teklif yağıyor. Bayern Münih, Fenerbahçe'de bir oyuncuya daha kancayı taktı. Ferdi Kadıoğlu'nun mevcut piyasa değeri 17 milyon euro ancak bu rakam sene sonuna kadar 25 milyon euro'ya bile çıkabilir. Ferdi Kadıoğlu, son maçlarda gösterdiği performans ile göz dolduruyor. Fenerbahçe'nin bel kemiği olan futbolcu için ayrılık iddiaları gündemde yer alıyor. Güncel piyasa değeri 17 milyonken, sezon sonu 25 milyona gidebilir. Ferdi Kadıoğlu'na dünya devi olan Bayern Münih ilgi gösteriyor. Ferdi Kadıoğlu'nun performansıyla dikkat çekmesi, transfer iddialarını beraberinde getirdi. Şampiyonluk sonrası Ferdi Kadıoğlu'nun takımdan ayrılma ihtimali bulunuyor.

Yayın Tarihi: 28.08.2023 00:46
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fenerbahçe'nin Yıldızlarına Teklif Yağıyor

Süper Lig'de Galatasaray'la birlikte kadro değeri en yüksek takım olan Fenerbahçe'nin yıldızlarına adeta teklif yağıyor.

Dünya futbol devleri arasında yer alan Bayern Münih, Fenerbahçe'de bir oyuncuya daha kancayı taktı. Kim Min Jae'yi bu sene kadrosuna katan Alman ekibi, sezon boyunca Ferdi Kadıoğlu'nu izleyecek. Ferdi'nin mevcut piyasa değeri 17 milyon euro ancak bu rakam sene sonuna kadar 25 milyon euro'ya bile çıkabilir.

Son Maçlarda Göz Dolduruyor

Ferdi Kadıoğlu, sarı lacivertli ekibin son maçlarında gösterdiği performans ile göz dolduruyor. Hem sağ bek, hem de sol bek mevkinde oynadığında aynı derecede iyi bir görüntü veren Ferdi, İsmail Kartal'ın da vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Fenerbahçe'nin Bel Kemiğine Talip Çıktı!

Fenerbahçe'nin bel kemiği olan futbolcu için ayrılık iddiaları gündemde yer alıyor. Süper Lig'de harikalar yaratan o oyuncuya talip olan takımlar bir sezon daha izleyecek. Güncel piyasa değer 17 milyonken, sezon sonu 25 milyona gidebilir.

Dünya Devi İlgileniyor

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu, transfer sezonunun gözdesi oldu. Dünya devi olan futbol kulüpleri arasında yer alan Bayern Münih, Fenerbahçe'de bulunan yıldız oyuncuya gözünü dikti. Alman ekibi sarı lacivertlilerden daha öncesinde Kim Min Jae'yi kadrosuna katarak yüklü bir miktar para ödemişti. Sezon boyunca Ferdi Kadıoğlu'nu izleyeceği iddia edilen dünya devi spor camiasının gündemine oturdu. Güncel değeri 17 milyon Euro olan Ferdi Kadıoğlu'nun sezon sonuna değerinin 25 milyona çıkması bekleniyor.

Fenerbahçe'nin Bel Kemiği

Sezonun başından sonuna üstün bir performans sergileyen Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe'nin bel kemiği haline geldi. Performansının sürekli yükselmesinden dolayı birçok takımın dikkatini çekmesiyle peş peşe teklifler alıyor. Göz dolduran performansı ile sahada sağ bek ve sol bek fark etmeden oynayan yıldız futbolcu prime dönemlerini geçiriyor. İsmail Kartal'ın vazgeçilmezlerinden olan Ferdi Kadıoğlu için transfer iddiaları gündemde yerini aldı.

Şampiyonluk Sonrası Veda

Ferdi Kadıoğlu'nun hedefi ise Fenerbahçe spor kulübünde şampiyonluk yaşamak istediği belirtiliyor. Gelen teklifleri geri çeviren yıldız oyuncu şampiyonluk sonrası takıma veda edebilir.