Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe'nin Yıldızı Sebastian Szymanski'ye Yeni Teklifler

Fenerbahçe'nin Süper Lig ve Avrupa'daki başarılı performansının arkasında Sebastian Szymanski'nin yükselen formu yer alıyor. Polonyalı yıldız, takıma katıldığından beri beklentilerin üzerinde bir performans sergiliyor. Szymanski'ye gelen tekliflerin artması üzerine Fenerbahçe yönetimi oyuncunun menajeriyle görüşerek sözleşme yenileme planlıyor.

Yayın Tarihi: 21.10.2023 07:17
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fenerbahçe'nin Yıldızı Sebastian Szymanski'ye Yeni Teklifler

Fenerbahçe'nin Yıldızı Sebastian Szymanski'ye Yeni Teklifler

Fenerbahçe'nin hem ligde hem de Avrupa'da bileği bükülmüyor. Sarı-lacivertliler, Trendyol Süper Lig ve Konferans Ligi'nde oynadığı tüm maçları kazanmayı başardı. Sezon başında İsmail Kartal ile birlikte yeni bir kadro planlaması yapan kanarya, birçok yıldız ismi kadrosuna kattı. Bu isimlerden birisi de Cengiz Ünder'in ardından en yüksek maliyete sahip olan Sebastian Szymanski.

Transfer edildiğinde Dzeko, Tadic ve Fred gibi dünya yıldızlarının gölgesinde kalan Szymanski, performansıyla beklentilerin çok üzerine çıktı. FEYENOORD'U PİŞMAN ETTİ Değerine değer katan Polonyalı orta saha, geçen sezon kiralık olarak formasını giydiği ve satın alma opsiyonunu kullanmayan Feyenoord'u pişman etti. Takvim'in haberine göre, 24 yaşındaki Polonyalı bile kendisinden bu kadarını beklemiyordu. Neredeyse yakaladığı her pozisyonunda skor ürettiğini belirten Szymanski, "Yeni bir takıma gittiğinizde kendinizi kanıtlamanız kolay değil. Uyum süreci var. Ama ben koşullara kolay adapte oluyorum" derken, "Yine de dürüstçe davranmak gerekirse bu kadar başarılı olmayı ben de beklemiyordum. Daha fazlası için çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

EN İYİ SEZON BAŞLANGICI Sebastian Szymanski, sarı lacivertli formayla çıktığı 16 maçta, 8 gol ve 4 asiste imza atarak kariyerinin en iyi sezon başlangıcını yaptı. DEĞERİNİ KATLADI Fenerbahçe'nin 9,75 milyon euro karşılığında kadrosuna kattığı yıldız futbolcu, ortaya koyduğu futbolla değerine değer kattı. Szymanski'nin şu anki piyasa değeri 18 milyon euro. Sarı-lacivertli takımın ise Sebastian Szymanski için belirlediği rakam en az 30 milyon euro.

Fenerbahçe'nin Yıldızı Sebastian Szymanski'ye Yeni Teklifler

Süper Lig ve Avrupa'da çok iyi bir performans sergileyen Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor. Sarı lacivertliler sezon başında önemli isimleri kadrosuna katmıştı. Kanarya bu transferlerin meyvesini de şu ana kadar yemesini bildi. Yönetim geçtiğimiz sezonlardaki hatalarını tekrarlamadı ve nokta atışı futbolcuları kulübe kazandırdı. Bu yıldızlardan birisi de Sebastian Szymanski'ydi. Polonyalı futbolcu geldiği günden bu yana gösterdiği performansla büyük övgü aldı. Öte yandan 24 yaşındaki oyuncuyla ilgili beklenmedik bir gelişme yaşandı. İşte ayrıntılar… Fenerbahçe Yönetimi, Polonyalı yıldızı Sebastian Szymanski'ye gelen tekliflerin artması üzerine bu tekliflerin önüne geçmek için oyuncunun menajerini İstanbul'a davet etti. Szymanski'nin menajeri Mariusz Piekarsk'la yapılacak görüşmede Polonyalı yıldızın bonuslarının artırılacağı yeni şartların sunulacağı bir nevi sözleşme yenilenmesi planlandığı ifade ediliyor. Takvim'in haberine göre Fener yönetimi Szymanski'nin gelen tekliflerden dolayı kesinlikle aklının karışmasını istemiyor. Sezon başından bu yana müthiş bir performans gösteren Polonyalı yıldız için hem Fenerbahçe'ye hem de Szymanski'ye astronomik rakamların teklif edildiği öne sürülse de Sarı-Lacivertli kurmaylar sezon bitmeden bu tekliflerin hiçbiri ile ilgilenmeyecek. Aynı şekilde Szymanski'nin de bu tekliflerle ilgilenmesi istenmiyor. Polonyalı oyuncuyu başta Liverpool ve Napoli olmak üzere bir çok Avrupa kulübü takibe almış durumda. Polonya Milli Takımı'nda da Fenerbahçe'de olduğu gibi üstün bir performans gösteren Szymanski'nin piyasa değeri için 20-25 milyon Euro gibi rakamlar telaffuz edilmeye başlandı bile. Sebastian Szymanski, bu sezon Fenerbahçe formasıyla 16 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 8 gol attı. Ayrıca 1 de asiste imza attı.