Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe'nin Yıldızı Ferdi Kadıoğlu Napoli'nin Radarında

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, İtalyan devi Napoli'nin transfer radarına girdi. Napoli'nin sezon sonunda 25 milyon Euro'luk bir teklif yapması bekleniyor. Fenerbahçe ise Ferdi Kadıoğlu'nun devre arasında takımdan ayrılmasına sıcak bakmıyor.

Yayın Tarihi: 24.10.2023 12:08
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fenerbahçe'nin Yıldızı Ferdi Kadıoğlu Napoli'nin Radarında

Fenerbahçe'nin Yıldızı Ferdi Kadıoğlu Napoli'nin Radarında

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe ile Hatayspor karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler, Ülker Stadı'nda oynanan mücadeleyi 4-2 kazanarak 3 puanın sahibi oldu. Kanarya'ya galibiyeti getiren golleri Szymanski, Osayi-Samuel, Dzeko ve İrfan Can Kahveci kaydetti. Hatayspor'un golleriyse Ghoulam ve Aabid'den geldi. Fenerbahçe bu sonuçla puanını 27'ye yükselterek liderliğini sürdürdü. Bu sezonki ilk yenilgisini alan Hatayspor ise 14 puanda kaldı.

Ligde 9'da 9 yapan sarı-lacivertliler, Hatayspor galibiyetiyle birlikte Süper Lig'de ilk 9 maçını kazanan ilk takım olarak tarihe geçti. İlk 11'de forma giyen her futbolcudan istediği katkıyı alan Fenerbahçe'de performansıyla ön plana çıkan isimlerden biri de Ferdi Kadıoğlu oldu. Sol bek mevkisinde gösterdiği performansla takımın vazgeçilmezlerinden olan yıldız futbolcu pek çok Avrupa kulübünün radarına girdi. Ferdi transferi için en ısrarcı kulüpse Serie A'nın son şampiyonu Napoli...

Napoli Gözlemcileri Hatay Maçını İzledi

İtalyan ekibinin gözlemcileri Hatayspor mücadelesini izledi. Tribündeki yerini alan Napoli yetkilileri, genç oyuncuya bir kez daha hayran kaldı.

25 Milyon Euro Önerilecek

İtalyanların 24 yaşındaki oyuncu için sezon sonunda 25 milyon Euro'luk teklifle kapıyı çalacağı konuşuluyor. Ferdi Kadıoğlu bu sezon Fenerbahçe formasıyla 13 maça çıktı. Milli yıldız, 1 gol ve 1 asistlik bir performans sergiledi. Ferdi'nin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor. 24 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri ise 17 milyon Euro.

Ferdi Kadıoğlu Napoli'nin Radarında

Fenerbahçe, tüm kulvarlarda yoluna kayıpsız devam ediyor. Sarı-lacivertliler, hem ligde hem de Avrupa'da oynadığı 16 maçın 16'sından da galip ayrıldı. Kanarya'nın bu performansı, birçok yıldız futbolcusunu Avrupa kulüplerinin radarına soktu. Radara takılan bir isim de yıllardır takımın değişmez ismi olan Ferdi Kadıoğlu. Ferdi'nin hem Fenerbahçe'deki hem de milli takımdaki performansı, adını transfer listelerinin başına taşıyor. Genç futbolcuyla en ciddi şekilde ilgilenen takım, İtalyan devi Napoli.

F.Bahçe Açık Kapı Bıraktı

Fransız basını, Napoli'nin Ferdi ısrarıyla ilgili flaş bir iddia ortaya attı. Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun Napoli'ye transferi için açık kapı bıraktı. Napoli'nin yaz transfer döneminden bu yana kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği belirtilirken, devre arasında İtalyan devinin sarı-lacivertlilerin kapısını çalacağı aktarıldı. Fenerbahçe'nin Ferdi'den en az 20 milyon euro gelir beklediği belirtildi.

Sarı-Lacivertlilerin Tek Bir Şartı Var

Tamamen şampiyonluğa odaklanan sarı-lacivertlilerin bu transfer için tek bir şartı olduğu vurgulandı. Fenerbahçe, Ferdi'nin devre arasında takımdan ayrılmasına sıcak bakmıyor. Yıldız futbolcunun olası şampiyonluğa katkısının büyük olacağına inananan sarı-lacivertliler, sezon sonu olmak kaydıyla gelen teklifleri değerlendirmeye alabilir.

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 12 maçta göre alan 24 yaşındaki futbolcu, 1 gol ve 1 asistlik katkı yaptı. Ferdi Kadıoğlu, 2018 yazında Hollanda'nın NEC Nijmegen takımından 1.4 milyon euro karşılığında transfer edilmişti. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri 17 milyon euro.