Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe'nin Transfer Hedefi Boubakary Soumare İçin Sevilla'dan Anlaşma İddiası

Fenerbahçe'nin transfer hedefi Boubakary Soumare ile ilgili Sevilla'dan anlaşma iddiası ortaya atıldı. İspanyol devi Sevilla'nın Soumare ile anlaşmaya vardığı ve Leicester City ile görüşmelerine devam ettiği belirtiliyor.

Yayın Tarihi: 29.08.2023 21:44
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fenerbahçe'nin Transfer Hedefi Boubakary Soumare İçin Sevilla'dan Anlaşma İddiası

Fenerbahçe'nin Transfer Hedefi Boubakary Soumare İçin Sevilla'dan Anlaşma İddiası

Fenerbahçe'de transferde hareketli günler yaşanıyor. Orta saha mevkisine takviye yapmak isteyen Fenerbahçe'ye transferde kötü haber geldi. Süper Lig'de 2'de 2 yapan ve Avrupa'da Twente'yi 5-1 mağlup ederek Konferans Ligi'nde gruplara kalma yolunda büyük avantaj elde eden Fenerbahçe transferde frene basmadı. Başta Dominik Livakovic olmak üzere birçok ismi gündemine alan sarı-lacivertliler, kaleci transferini bitirdi. Fenerbahçe yönetimi, İngiltere çıkarmasında Thomas Partey'in ardından ikinci bir isimle temasa geçmişti. Fred'in yanına savunma gücü yüksek bir ismi renklerine bağlamayı amaçlayan sarı-lacivertliler, Leicester City forması giyen Boubakary Soumare'nin peşine düşmüştü. Championship'e düşen Leicester City'nin ön liberosu Boubakary Soumare'nin takımdan ayrılacağı bilgisi sonrasında hamle yapan sarı-lacivertlilere kötü haber geldi. Kanarya'nın gözdesi konumundaki yıldız futbolcu hakkında İspanyol medyasından şoke eden bir iddia geldi. Mundo Deportivo'da yer alan habere göre; Sevilla, orta saha mevkisini Soumare ile güçlendirmeye hazırlanıyor. İspanyol devinin yıldız futbolcu ile yaptığı görüşmelerde anlaşma sağladığı ifade edildi. Soumare'yi ikna eden Sevilla'nın, Leicester City ile müzakereleri yürüttüğü belirtildi. Sevilla'nın transferi kiralık bitirmeyi amaçladığı, İngiliz ekibinin ise sözleşmeye sezon sonunda satın alma taahhüdü koymak istediği kaydedildi. Boubakary Soumare, İngiltere Championship'te forma giymek istemediği için takımdan ayrılmaya sıcak bakıyor. Yıldız futbolcu geçtiğimiz sezon 29 resmi maçta sahaya çıktı. PSG altyapısında yetişen Soumare, 2017 yılında bedelsiz olarak Lille'ye transfer oldu. Burada gösterdiği performansla dikkat çeken başarılı oyuncu, 2021 yılında 20 milyon euro bonservisle Leicester City'e geldi. Kulübüyle sözleşmesi 2026 yılında sona erecek olan Soumare'nin güncel piyasa değeri 20 milyon euro olarak gösteriliyor.

Fenerbahçenin Transfer Listesinde Olan Boubakary Soumare İle İlgili İspanyadan Yeni Bir Transfer İddiası Ortaya Atıldı

SEVILLA ANLAŞMA SAĞLADI
Mundo Deportivoda yer alan habere göre, sezona oldukça kötü başlayan Sevillanın yeni bir orta saha takviyesi yapmak istediği belirtildi.Endülüs ekibinin bu doğrultuda Soumare ile görüştüğü ve anlaşma sağladığı aktarıldı.GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR
Sevillanın, 24 yaşındaki futbolcunun transferi için Leicester City ile görüşmelerine devam ettiği ifade edildi.Güncel piyasa değeri 20 milyon Euro olarak gösterilen Boubakary Soumarenin Leicester City ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.2021 yılından bu yana Leicester Cityde forma giyen 24 yaşındaki futbolcu, İngiliz ekibinde çıktığı 59 maçta 1 asist yaptı.