Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe'nin Transfer Gündemine Sürpriz İsim: Nikola Moro

Fenerbahçe, transfer döneminin son günlerinde Nikola Moro'yu transfer etmek için harekete geçti. Bologna'nın Hırvat orta sahayı satmayı düşünmediği belirtilse de Fenerbahçe'nin ısrarla Moro'yu istediği ifade edildi. Moro'nun geçen sezonki performansı ve piyasa değeri de dikkate alındığında bu transferin gerçekleşme ihtimali yüksek görünüyor.

Yayın Tarihi: 08.09.2023 17:18
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fenerbahçe'nin Transfer Gündemine Sürpriz İsim: Nikola Moro

Fenerbahçe'nin Transfer Gündemine Sürpriz İsim: Nikola Moro

Fenerbahçe'de transfer döneminin son günlerine girilirken transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı lacivertliler bu sezon çok iddialı transferlere imza atmıştı. Yönetim geçtiğimiz sezonlardan farklı bir transfer politikası izledi. Böylelikle Kanarya kalitesi yüksek ve Avrupa'da isim yapmış oyuncuları takıma kazandırdı. Fenerbahçe'nin bu hamleleri taraftarı da oldukça memnun etti. Neredeyse her mevkide alternatifli bir futbolcu rahatlığına kavuşan sarı lacivertlilerde, geriye sadece 6 numara transferi kaldı. Orta sahaya da kaliteli bir yıldız almak isteyen yönetim, birçok önemli isimle temas halindeydi. Ancak sarı lacivertlilerin transfer gündemine dair sürpriz bir gelişme yaşandı. Yönetimin şu ana kadar adı hiç duyulmamış bir futbolcunun peşinde olduğu belirtildi. Konuyla ilgili sıcak gelişmeyi ise İtalyan basını duyurdu. İşte ayrıntılar…

F.BAHÇE'DEN NIKOLA MORO OPERASYONU!

Fenerbahçe'nin, Serie A takımlarından Bologna'da forma giyen Nikola Moro'nun peşinde olduğu kaydedildi. Cuorirossoblu'da yer alan habere göre sarı lacivertlilerin, Hırvat yıldızı ısrarla istediği bildirildi. Ancak Bologna'nun bu talebe 'hayır' yanıtı verdiği aktarıldı. Moro'nun, Bologna için çok önemli bir futbolcu olduğu ve İtalyan ekibinin oyuncuyu satmaya asla yanaşmadığı ifade edildi. Yine de önümüzdeki günlerde Moro - Fenerbahçe transferine dair sıcak gelişmelerin yaşanabileceği belirtildi. Nikola Moro geçen sezon toplam 34 maça çıktı ve 1 gol attı. Moro ayrıca 7 de asist yaptı. Başarılı isim bu sezon ise 4 maça çıktı. Bologna, Moro'nun sezon başında 2.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanarak Dinamo Moskova'dan transfer etmişti. Hırvat orta saha Bologna ile 2027 yılına kadar sözleşme imzalamıştı. Güncel piyasa değeri 6.5 milyon Euro olan Moro, kariyerinde Dinamo Zagreb ve NK Solin formaları da giymişti.