Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe'nin Transfer Gündemi: Jovic ve Altay Bayındır

Fenerbahçe'nin yeni sezon transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı-lacivertliler, Jorginho ve Luka Jovic gibi yıldızları kadrosuna katmayı hedefliyor. Ayrıca, Altay Bayındır'ın Manchester United'e transfer olması bekleniyor.

Yayın Tarihi: 28.08.2023 13:07
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fenerbahçe'nin Transfer Gündemi: Jovic ve Altay Bayındır

Fenerbahçe'de Yeni Sezon Çalışmaları

Fenerbahçe'de yeni sezon için çalışmalar devam ediyor. Sarı-lacivertliler yaptığı transferler ile taraftarı memnun etmeyi başardı. Geçtiğimiz sezon ile bu sezon arasında Kanarya'da ciddi bir kadro değişikliği görünüyor.

Transfer İstatistikleri

Fenerbahçe, 13 oyuncuyu renklerine bağlarken, 20 futbolcuyla yollarını ayırdı. Sarı-lacivertlilerde bu sezon harcanan toplam transfer ücreti 56.81 milyon Euro. Kanarya, bu sezon oyuncu satışından ise 51.65 milyon Euro gelir elde etti. Fenerbahçe'nin oyuncu satışından daha fazla gelir elde etmesi düşünülüyor.

Transfer Hedefleri

Sarı-lacivertlilerde transfer için gündemde olan yıldızların başında Jorginho geliyor. Fenerbahçe, Real Madrid'in eski yıldızı Luka Jovic'i transfer etmek istiyor. Sarı-lacivertliler, Sırp golcü için Fiorentina ve oyuncunun temsilcisiyle temasa geçti.

Altay Bayındır'ın Transferi

Altay Bayındır'ın Manchester United'e transferinin gerçekleşmesi an meselesi. Fenerbahçe bu transferden 7 milyon Euro'ya yakın gelir elde etmesi bekleniyor.

Luka Jovic Transferi

Fiorentina'da UEFA Konferans Ligi kadrosuna dahil edilmeyen Luka Jovic ayrılmak istiyor. Fiorentina, Jovic'i satarsa bonservis bedelinin yarısını Real Madrid'e verecek. Fenerbahçe Luka Jovic'i transfer ederek Konferans Ligi'ndeki performansına bağlı olarak yüksek bir bedelle satmayı düşünüyor.