Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe'nin İsmail Yüksek İçin Tottenham İlgi Gösteriyor

Fenerbahçe'nin İsmail Yüksek için Tottenham ilgi gösteriyor. İngiliz ekibi, İsmail Yüksek'i transfer etmek istiyor. İsmail Yüksek'in sözleşmesinde yer alan özel maddeye göre, Fenerbahçe'nin 15 milyon euro teklif edecek takımla görüşme yapması gerekiyor. Teknik direktör İsmail Kartal, hiçbir futbolcusunun devre arası transfer döneminde takımdan ayrılmasına izin vermeyeceğini söyledi. İsmail Yüksek'in değeri 5.5 milyon Euro olarak gösteriliyor. Fenerbahçe'nin moralleri yüksek ve Pendikspor maçında ideal kadro ile sahaya çıkması bekleniyor. İsmail Yüksek, Avrupa devlerinin radarına girdi ve özellikle Bayer Leverkusen ve Tottenham'ın ilgisini çekti.

Yayın Tarihi: 29.10.2023 08:08
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fenerbahçe'nin İsmail Yüksek İçin Tottenham İlgi Gösteriyor

Fenerbahçe'nin İsmail Yüksek İçin Tottenham İlgi Gösteriyor

Fenerbahçe, bu sezon Trendyol Süper Lig ve Konferans Ligi’nde çıktığı 18 maçı da kazandı. Sarı-lacivertli takım yoluna kayıpsız devam ederken bu başarıda birçok futbolcunun adı ön plana çıktı. Bu isimlerden biri de Fenerbahçe’nin 6 numara pozisyonunda İsmail Kartal’ın gözbebeği olan İsmail Yüksek oldu. İtalyan ekipleri Milan, Napoli, Alman ekibi Bayer Leverkusen’in radarına giren futbolcuya İngiltere’den kanca geldi.

OYUN STİLİNİ BEĞENİYOR

TEAM Talk’ta yer alan habere göre İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham Hotspur, İsmail Yüksek’i transfer etmek istiyor. Tottenham teknik direktörü Postecoglou, oyun stilini beğendiği futbolcuyu transfer listesine ekledi. Ayrıca, Postecoglou’nun orta saha transferi için araştırmalarına devam ettiği, İngiliz ekibinin temsilcileri 4 Kasım’da oynanacak olan Fenerbahçe- Trabzonspor maçında futbolcuyu izleyecek.

15 MİLYON EURO TEKLİF ZORUNLULUĞU

Öte yandan İsmail Yüksek’in sözleşmesinde yer alan özel maddeye göre, Ali Koç yönetimi futbolcu için 15 milyon euro teklif edecek takımla görüşme yapmak durumunda. İngiliz ekibinin İsmail Yüksek için 15 milyon euroyu gözden çıkarması gerekiyor.

İSMAİL KARTAL GİDİŞLERE KAPIYI KAPATTI

Teknik direktör İsmail Kartal geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada hiçbir futbolcusunun devre arası transfer döneminde takımdan ayrılmasına izin vermeyeceğini söyledi. Bu durumda İngiliz ekibinin futbolcu için sezon sonuna beklemesi gerekebilir. Transfermarkt’a göre değeri 5.5 milyon euro olarak gösterilen 24 yaşındaki İsmail Yüksek, tüm kulvarlarda 15 maça çıktı, 1 gol attı, 2 asist yaptı.

Fenerbahçe'de Moraller Yüksek

Hem Süper Lig'de hem Avrupa'da yoluna namağlup devam eden Fenerbahçe'de moraller yerinde. Sarı-lacivertliler, Trendyol Süper Lig'in 10. hafta maçında Pendikspor'a konuk olacak. Hafta içi mesaisinde Ludogorets'i UEFA Konferans Ligi'nde 3-1 ile geçen Fenerbahçe'de bazı isimler dinlendirlmişti. Teknik direktör İsmail Kartal'ın bu noktada Pendikspor maçında ideal kadrosuyla sahaya çıkması bekleniyor.

Devler İsmail Yüksek'i İstiyor

Ismail Kartal'ın takımın başına gelmesiyle birlikte yıldızını parlatan isimlerden biri olan İsmail Yüksek, bu performansını milli takıma da taşıyınca bir anda Avrupa devlerinin radarına girdi. 24 yaşındaki ön liberoyu özellikle Bayer Leverkusen yakın takibe alırken, İngiltere'den de dün bir iddia ortaya atıldı. Ada basını, Tottenham'ın İsmail Yüksek'i ocak ayına kadar izleyeceğini yazdı. Haberde Tottenham menajeri Ange Poctecoglou'nun İsmail'i kadrosunda görmek istemesinin ana nedeni olarak; Atletico Madrid'in Pierre- Emile Hojbjerg için yeniden harekete geçmesi gösterildi. İsmail'in durumu Hojbjerg'in transferine bağlı...

İsmail Yüksek Bu Sezon Ne Yaptı?

24 yaşındaki oyuncu bu sezon toplamda 15 karşılaşmada görev aldı. İsmail Yüksek bu maçlarda 1 gol, 2 asist üretti. İsmail Yüksek'in güncel piyasa değeri 5.5 milyon Euro.