Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe'nin 6 Numara Transferindeki Adayları Belli Oldu

Fenerbahçe'nin 6 numara transferindeki adayları belli oldu. Thomas Partey, Jorginho, Wilfried Ndidi ve Tanguy Ndombele ile görüşmeler sürüyor.

Yayın Tarihi: 28.08.2023 10:37
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fenerbahçe'nin 6 Numara Transferindeki Adayları Belli Oldu

Transfer dönemi bitmeden kadrosuna orta saha takviyesi yapmak isteyen Fenerbahçe'de 6 numara için adaylar netleşiyor.

Sabah gazetesinde yer alan haberde Fenerbahçe'nin Thomas Partey'le birlikte Jorginho, Wilfried Ndidi ve Tanguy Ndombele'yle görüşmelerini sürdürdüğü belirtildi. Partey'in yıllık ücretinde indirime gitmesi halinde anlaşma sağlanabileceği ifade edilirken Arsenal'de forma giyen bir diğer isim Jorginho için Suudi Arabistan'da teklif olduğu ve Fenerbahçe'nin teklifini ilettiği kaydedildi. Leicester City forması giyen Wilfred Ndidi için İngiliz ekibi 20 milyon euro talep ederken görüşmelerin sürdüğü belirtildi. Tottenham'ın yollarını ayırmak istediği Tanguy Ndombele içinse diğer isimlerin durumuna göre karar verileceği ifade edildi.

6 Numara Takviyesi İçin Fenerbahçe'nin Görüştüğü İsimler

Fenerbahçe'nin 6 numara transferi için görüştüğü isimler arasında ilk sırada Galatasaray'ın da uzun süredir peşinde olduğu Thomas Partey bulunuyor. Ayrıca Jorginho, Wilfried Ndidi ve Tanguy Ndombele ile de temaslarını sürdüren sarı-lacivertli yönetim, transferde hız kesmiyor.

Fenerbahçe bu bölge için 4 isimle görüşüyor. Galatasaray'ın da peşinde olduğu Thomas Partey için Fenerbahçe bir kez daha Arsenal ile masaya oturdu. 15 milyon Euro bonservis isteyen İngilizler, oyuncuyu göndermeye sıcak bakıyor. Arao'yu satan Fenerbahçe, Crespo'yu da bonservisiyle verecek ve bu transfere bütçe oluşturacak. Ancak Partey'in senelik 6 milyon Euro'luk kazancı sorun yaratıyor. 30 yaşındaki futbolcu, indirime giderse anlaşma sağlanabilir. Arsenal'in bir diğer ön liberosu Jorginho ise Fenerbahçe'nin radarında. Bu sezon 2 maçta sadece 17 dakika oynayan Jorginho ayrılma planları yapıyor. İngilizlerin bonservis beklentisi 10-13 milyon Euro arasında. 31 yaşındaki oyuncuyu isteyen Suudi kulüpleri de bulunuyor. Leicester City forması giyen Nijeryalı orta saha Wilfred Ndidi için İngilizler 20 milyon Euro'dan aşağı inmeye yanaşmıyor. Pazarlıklar sürüyor. Tottenham'ın göndereceği Fransız Tanguy Ndombele için de temas kuruldu. Ancak Fenerbahçe'nin diğer futbolculardan biriyle anlaşamaması durumunda transfer gerçekleşebilir. Bu transferin 12-13 milyon Euro'ya bitebileceği öğrenildi.