Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe'den Portekiz ve İtalya transfer iddiaları

Fenerbahçe'nin Portekizli kaleci Kosuke Nakamura ve İtalyan kaleci Juan Musso ile ilgilendiği iddia edildi.

Yayın Tarihi: 27.06.2023 10:50
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fenerbahçe'den Portekiz ve İtalya transfer iddiaları

Fenerbahçe için Portekiz'den flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı

Ülkenin önde gelen basın organlarından olan A Bola, sarı-lacivertlilerin Portimonense forması giyen Japon kaleci Kosuke Nakamura'yı gündemine aldığını yazdı.

Haberde; Olympique Lyon'un 28 yaşındaki kaleci için Portimonense'ye 3.5 milyon euro bonservis önerdiği ancak bunun kabul edilmediği bilgisi yer aldı. Haberin devamında ise; 'Fenerbahçe, Nakamura ile ilgileniyor. Ancak kesenin ağzını açmak zorunda' denildi.

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor. Sarı lacivertliler transfer operasyonunda birçok futbolcuyla temas halinde. Yönetim özellikle yaz transfer döneminde rotasını İtalya'ya çevirme kararı almıştı. Serie A'dan yıldızlarla görüşen Kanarya, Inter ile yollarını ayıran Edin Dzeko'yu kadrosuna katmıştı. İtalya'dan transferlerine devam edecek olan Fenerbahçe ile ilgili flaş bir iddia geldi. Sarı lacivertlilerin Serie A'dan sürpriz bir isim için devreye girdiği belirtildi. Konuyla ilgili haberi Çizme basını duyurdu.

F.BAHÇE'DEN JUAN MUSSO BOMBASI!

Altay Bayındır'ın yerine transfer yapacağı belirtilen Fenerbahçe, Atalanta forması giyen Juan Musso'yu gündemine aldı. Di Marzio'nun verdiği bilgiye göre sarı lacivertliler, 29 yaşındaki file bekçisini kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Arjantinli kaleciyle Fenerbahçe'nin yanı sıra Fiorentina'nın da ilgilendiği belirtildi.

Juan Musso bu sezon Atalanta formasıyla 26 maça çıktı. Musso bu karşılaşmalarda 30 gol yedi. Juan Musso 8 maçta da kalesini gole kapamayı başardı. Güncel piyasa değeri 8 milyon Euro olan kalecinin, Atalanta ile olan sözleşmesi 2025 yılında sona erecek. 1.91 boyundaki oyuncu kariyerinde Udinese ve Racing Club gibi ekiplerde de forma giymişti.