Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe'den Kaleci Arayışları: David de Gea Gündemde!

Kaleci arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin gündemine flaş bir isim geldi. Sarı lacivertliler, bonservisi elinde olan İspanyol file bekçisi David de Gea'yı gündemine aldı.

Yayın Tarihi: 01.07.2023 22:01
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fenerbahçe'den Kaleci Arayışları: David de Gea Gündemde!

Fenerbahçe'den Kaleci Arayışları: David de Gea Gündemde!

Fenerbahçe'den kaleci mevkisine bomba bir hamle geldi. Gelecek sezon iddialı bir kadro kurmayı amaçlayan sarı-lacivertliler, transferde büyük düşünüyor. Teknik direktörlüğe İsmail Kartal'ı getiren yönetim, hedefine dünyaca ünlü yıldızları aldı. Şimdiye kadar Ryan Kent ve Edin Dzeko takviyelerini yapan Kanarya'nın durmaya niyeti yok.

Operasyonu sürdüren Fenerbahçe, birçok mevki üzerinde çalışmalarda bulunuyor. Yabancı bir kaleciyle sezona giriş yapmayı amaçlayan sarı-lacivertliler, listesini belirledi. Hırvat file bekçisi Livakovic için Villareal ile yarış halindeki Kanarya'da arayışlar son sürat devam ediyor.

Hummalı bir harekat yürüten Fenerbahçe, dünyaca ünlü file bekçisi David de Gea'yı gündemine aldı. Kaleyi yabancı bir isme emanet etmek isteyen sarı-lacivertliler, İspanyol eldivenle temasa geçti. Son olarak Manchester United'da oynayan ve bonservisini elinde bulunduran 32 yaşındaki kalecinin şartları soruldu.

Yıldız kaleci, kariyeri boyunca 13 kupa kazanması başarısı gösterdi. De Gea, İngiliz devinde geçen sezon 58 resmi karşılaşmada görev aldı. Bu müsabakalarda kalesinde 61 gol gördü. 25 maçta kalesini gole kapamayı başardı. İspanyol file bekçisi, ülkesinin milli takımında ise 45 maçta sahaya çıktı. Güncel piyasa değeri 13 milyon euro olarak gösteriliyor.