Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe'de Transferde Sıcak Saatler: Samet Akaydın İle Yollar Ayrılıyor

Fenerbahçe'de transferde sıcak saatler yaşanıyor. Samet Akaydın ile yollar ayrılıyor. Sarı lacivertli futbolcunun takımdan ayrılmak istediği ve eski kulübü Adana Demirspor'un devrede olduğu belirtildi.

Yayın Tarihi: 08.09.2023 15:37
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fenerbahçe'de Transferde Sıcak Saatler: Samet Akaydın İle Yollar Ayrılıyor

Fenerbahçe'de transferde sıcak saatler yaşanmaya devam ediyor.

Sarı lacivertlilerde tüm gözler 6 numara transferine çevrildi. Herkes yönetimin orta sahaya hangi yıldızı alacağını merak ediyordu. Kanarya'da bu gelişmelerin yanı sıra gidecek oyuncularla ilgili de hareketli günler yaşanıyor.

Fenerbahçe'de transferin son günlerine girilirken sürpriz vedalar yaşanabilir. Bu doğrultuda sarı lacivertlilerin önemli bir bonservis ücreti verdiği ancak verim alamadığı yıldızıyla ilgili transfer haberi geldi. Sarı lacivertli futbolcunun takımdan ayrılmak istediği ve konuyla ilgili yönetimle görüşme yapacağı ortaya çıktı.

Samet Akaydın İle Yollar Ayrılıyor!

Fenerbahçe, bu sezon yapılan transferler sonrası geri planda kalan, performansıyla ise İsmail Kartal'ın gözüne giremeyen Samet Akaydın büyük hayal kırıklığı yaşatıyor. Fanatik'in haberine göre, gözden düşen yıldız oyuncunun yönetimle bir toplantı gerçekleştireceği ve takımdan ayrılmak istediği belirtildi.

Geçen sezon Fenerbahçe kadrosuna katılan tecrübeli futbolcuya Süper Lig'den ve Avrupa'dan birçok takımın talip olduğu öğrenildi.

Eski Kulübü de Devrede

Samet Akaydın için eski kulübü Adana Demirspor'un da devreye girdiği gelen bilgiler arasında.

Fenerbahçe Performansı

Sarı-Lacivertli formayla 25 maça çıkan Samet, gol ve asist üretemedi. Becao ve Djiku gibi yıldız transferler sonrası takıma girmekte zorlanıyor.