Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe'de Transfer ve Ayrılık Haberleri

Fenerbahçe'de transfer ve ayrılık haberleri gündemi meşgul ediyor. Yıldız futbolcuların transfer edilmesi ve kadro dışı bırakılan oyuncuların ayrılmasıyla ilgili gelişmeler yaşanıyor.

Yayın Tarihi: 04.08.2023 07:36
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fenerbahçe'de Transfer ve Ayrılık Haberleri

Fenerbahçe'de Transfer ve Ayrılık Haberleri

Geride kalan sezonu Süper Lig’de 2. sırada bitiren Fenerbahçe, gelecek sezon şampiyonluk hasretine son vermek istiyor. Yıldız futbolcuları kadrosuna katan sarı-lacivertlilerde diğer yandan ayrılıklar da yaşanıyor. Sezon sonu Fenerbahçe’den ayrılarak Suudi Arabistan ekibi Al Hilal’in Teknik Direktörü olan Jorge Jesus, uzun zamandır transfer listesinde olan Fenerbahçeli yıldızı transfer ettiği öğrenildi.

Kadroda Düşünülmeyen Futbolcular İle Yollar Ayrıldı

Ismail Kartal'ın raporu doğrultusunda hareket eden Fenerbahçe'de ayrılıklar da yaşandı. Sarı-lacivertlilerin genç yıldızı Arda Güler, Real Madrid'in yolunu tuttu. Attila Szalai, Bundesliga temsilcisi Hoffenheim ile anlaşmaya vardı. Braga, Bruma'nın bonservisi için 6 milyon 500 bin euro ödedi. Augsburg, Mergim Berisha'nın bonservisini 4 milyon euro karşılığında aldı. Mbwana Samatta'nın sözleşmesi karşılıklı anlaşma sonucunda feshedildi. Sarı-lacivertlilerde genç futbolcular Tiago Çukur ve Ertuğrul Çetin kiralık olarak takımdan ayrıldı. Sözleşmeleri sona eren Dimitris Pelkas ve Enner Valencia ile yollar ayrıldı.

Pedro Kiralık Olarak Gremio'da

Geçtiğimiz gün Fenerbahçe'de 2 ayrılık daha yaşandı. Kadroda düşünülmeyen Joao Pedro, Brezilya ekiplerinden Gremio'ya kiralık olarak transfer oldu. Gremio, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Brezilya asıllı İtalyan santrfor için sarı-lacivertli kulüple anlaşmaya varıldığını duyurdu. Rossi'den 5.6 milyon dolarlık bonservis