Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe'de Transfer Gelişmeleri: Weston McKennie İçin Harekete Geçildi

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Livakovic'i kadrosuna katan Fenerbahçe orta saha transferi için ciddi mesai harcıyor. Fenerbahçe için önemli bir ismin daha gündeme geldiği öğrenildi. Daha önce adı hem Fenerbahçe hem de Galatasaray ile anılan Juventus'un ABD'li orta saha oyuncusu Weston McKennie için harekete geçilecek.

Yayın Tarihi: 30.08.2023 14:10
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fenerbahçe'de Transfer Gelişmeleri: Weston McKennie İçin Harekete Geçildi

Fenerbahçe'de Transfer Gelişmeleri

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluğu göğüslemek isteyen Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor. Bugün Konferans Ligi'nde Twente ile karşılaşacak olan sarı lacivertliler, hem ligde hem de Avrupa'da başarılı olmak istiyor. Bu doğrultuda güçlü bir kadro kurmak isteyen Kanarya, takviyelerine devam ediyor.

Birçok yıldız transferine imza atan Fenerbahçe, orta saha için yıldız bir oyuncu daha transfer etmek için harekete geçti. İşte o isim ve tüm detaylar...

Transferde Sıcak Saatler

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sarı-lacivertlilerin önemli bir ismin daha gündeme geldiği öğrenildi. MCKENNIE İÇİN FLAŞ HAMLE

Daha önce adı hem Fenerbahçe hem de Galatasaray ile anılan Juventus'un ABD'li orta saha oyuncusu Weston McKennie için harekete geçilecek. Kanarya, İtalyan kulübünün kapısını çalmaya hazırlandığı öğrenildi. ABD'li orta sahanın menajeri ile ilk görüşmenin ise gerçekleştiği ifade ediliyor.

F.BAHÇE ACELE ETMİYOR

Avrupa kupaları için futbolcu listesinin 4 Eylül'e kadar bildirilecek olması da Fenerbahçe için çok da önemli bir ayrıntı değil. Zira Fenerbahçe'nin McKennie'yi Avrupa listesine yazmak için transferi hızlandırma gibi bir niyeti yok. Konferans Ligi'nde grup maçları bitene kadar Fenerbahçe McKennie'yi sadece lig maçlarında oynatmayı göze almış durumda.

25 yaşında ve 1.85 boyunda olan McKennie 44 kez giydiği ABD Milli Takım forması ile 11 gol atmış bir isim. Güncel piyasa değeri ise 18 milyon Euro civarında. Ancak Fenerbahçe bonservis bedelini 10 milyon Euro civarına çekemezse satın alma opsiyonlu kiralama formülünü de masaya yatıracağı ifade ediliyor.

BENFICA'DAN FLORENTINO LUIS İDDİASI

Fenerbahçe için sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. Son olarak Morelos transferinde anlaşma sağlayan sarı-lacivertliler, gözünü tamamen orta saha mevkisine çevirdi. Teknik direktör İsmail Kartal'ın listesine göre hareket eden yönetim, yıldız futbolcularla temaslarını hızlandırdı. Buna göre sarı-lacivertliler, Benfica'nın Angola asıllı Portekizli yıldızı Florentino Luis'in peşine düştü. Fenerbahçe'nin kaşla göz arasında kimsenin adını bile duymadığı 24 yaşındaki orta saha için Portekiz ekibinin kapısını çaldığı ve işi bitirmek için yoğun mesai harcadığı belirtildi.

MARIO BRANCO DEVREDE

Teknik direktör Roger Schmidt'in ilk tercihi olmayan 24 yaşındaki oyuncu, bu sezon ligde 3 maça çıktı ve sadece 126 dakika sahada kalabildi. Angola asıllı Portekizli futbolcu, henüz gol ve skor katkısı sağlayamadı.