Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe'de Serdar Aziz Sakatlandı

Süper Lig'de yoluna namağlup devam eden Fenerbahçe'de Serdar Aziz sakatlandı ve bugün yapılan antrenmana çıkmadı. Başarılı futbolcunun durumu çekilecek MR'dan sonra belli olacak. Fenerbahçe Kulübü, milli futbolcu Serdar Aziz ile Norveçli oyuncu Joshua King'in sakatlandığını duyurdu. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, antrenmanda darbe alan Serdar Aziz'in sol ayak bileği iç bağlarında yırtık tespit edildiği ve 32 yaşındaki stoperin tedavisine başlandığı belirtildi. King'in ise sol arka adalesinde ikinci derecede yırtık belirlendiği aktarıldı.

Yayın Tarihi: 20.10.2023 18:08
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fenerbahçe'de Serdar Aziz Sakatlandı

Fenerbahçe'de Serdar Aziz Sakatlandı

Süper Lig'de yoluna namağlup devam eden Fenerbahçe'de Serdar Aziz sakatlandı ve bugün yapılan antrenmana çıkmadı. Başarılı futbolcunun durumu çekilecek MR'dan sonra belli olacak.

SERDAR AZİZ SAKATLANDI

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Fenerbahçe'de Serdar Aziz sakatlandı. Başarılı savunmacı, sakatlığı sonrası cuma günü yapılan antrenmana katılmadı.

DURUMU BELLİ DEĞİL

32 yaşındaki yıldız futbolcunun durumu MR'dan sonra belli olacak. Bu sezon 8 maça çıkan Serdar Aziz, sarı-lacivertli forma ile 1 gol kaydetti.

Fenerbahçe'den Açıklama

Fenerbahçe Kulübü, milli futbolcu Serdar Aziz ile Norveçli oyuncu Joshua King'in sakatlandığını duyurdu. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, antrenmanda darbe alan Serdar Aziz'in sol ayak bileği iç bağlarında yırtık tespit edildiği ve 32 yaşındaki stoperin tedavisine başlandığı belirtildi. King'in ise sol arka adalesinde ikinci derecede yırtık belirlendiği aktarıldı. İki futbolcuya da 'geçmiş olsun' dileğinde bulunuldu.

Sağlık Durumu Bilgilendirme

Profesyonel Futbol A Takımımızda dün yapılan antrenmanda ayak bileğine darbe alan Serdar Aziz'in @AcibademSaglik Altunizade Hastanesinde görüntülenmesi gerçekleştirilmiştir. Sol ayak bileği iç bağlarında yırtık tespit edilen oyuncumuzun tedavisine...