Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe'de Kritik Hafta: Teknik Direktör, Arda Güler, Dzeko Transferi ve Zajc'ın Sözleşmesi

Fenerbahçe'de teknik direktör, Arda Güler, Dzeko transferi ve Zajc'ın sözleşmesi gibi konular bu hafta merakla bekleniyor. Yeni sezondaki teknik direktörün kim olacağına dair son kararın artık verilmesi bekleniyor. Arda Güler'in geleceği, Edin Dzeko'nun transferi ve Miha Zajc'ın sözleşmesinin ne olacağı da bu hafta netleşecek.

Yayın Tarihi: 22.06.2023 07:51
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fenerbahçe'de Kritik Hafta: Teknik Direktör, Arda Güler, Dzeko Transferi ve Zajc'ın Sözleşmesi

Fenerbahçe’de en kritik hafta yaşanıyor.

Sarı-lacivertlilerde bu hafta sonuna kadar teknik direktör konusu, Arda Güler’in geleceği, Edin Dzeko’nun transferi ve Miha Zajc’ın sözleşmesinin ne olacağı merakla bekleniyor.

Teknik Direktör Arayışları Devam Ediyor

Sarı-lacivertli takımın öncelikli konularından biri yeni teknik direktör olacak. Yeni sezondaki teknik direktörünün kim olacağına dair son kararın artık verilmesi bekleniyor.

Arda Güler'in Geleceği

Bir diğer kritik konu da Arda Güler’in geleceği olacak. Avrupa’da birçok kulüp 18 yaşındaki yeteneği takip ediyor. Başkan Ali Koç ve yönetim genç yıldızın kalması adına tüm formülleri düşünüyor.

Dzeko Transferi

Transfer döneminin en fazla konuşulan isimlerinden Edin Dzeko’da artık karar zamanı geliyor. Bosna Hersek Milli Takımı ile dün son maçını Lüksemburg karşısında oynayan 37 yaşındaki forvetin kısa bir süre içerisinde Fenerbahçe ile nihai kararı vermesi bekleniyor.

Zajc'ın Sözleşmesi

Yine sözleşmesi sona eren Miha Zajc’ın kalıp kalmayacağı da bu hafta netleşecek.

Fenerbahçe'de Karar Haftası

Gelecek haftadan itibaren yeni sezon hazırlıklarına odaklanacak Fenerbahçe’de hoca kararın artık alınması planlanıyor.