Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe'de İsmail Yüksek ve Sebastian Szymanski İçin Avrupa Devleri Sıraya Girdi

Fenerbahçe'de İsmail Yüksek ve Sebastian Szymanski için Avrupa devleri sıraya girdi. İngiliz kulüpleri başta olmak üzere Tottenham, Manchester United, Everton ve Aston Villa İsmail Yüksek için teklif yapmaya hazırlanıyor. Sebastian Szymanski ise Liverpool'un radarında. Fenerbahçe, yaz transfer döneminde 55.45 milyon Euro gelir elde etti. Takımın performansıyla dikkat çeken Samet Akaydın ise Fenerbahçe'nin alternatif oyuncusu olabilir.

Yayın Tarihi: 15.10.2023 23:49
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fenerbahçe'de İsmail Yüksek ve Sebastian Szymanski İçin Avrupa Devleri Sıraya Girdi

Şu ana kadar oynadığı tüm resmi maçları kazanan Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın en büyük kozu olan İsmail Yüksek ve Sebastian Szymanski için başta İngiliz kulüpleri olmak üzere Avrupa'nın birçok devi de sıraya girdi.

Hırvatistan maçında Luka Modric ve Mateo Kovacic'e nefes aldırmayarak tüm Avrupa'yı büyüleyen İsmail Yüksek için; Tottenham, Manchester United, Everton ve Aston Villa sezon sonunda teklif yapmaya hazırlanıyor. İsmail Kartal'ın gelişiyle adeta yeniden doğan İsmail Yüksek için Fenerbahçe'nin minumum 15 milyon Euro istediği öğrenildi.

Takımın bir başka yıldızı Sebastian Szymanski için ise en ciddi aday Liverpool olarak görünüyor. Fenerbahçe'de sergilediği performansın yanı sıra Polonya Milli Takımı'nda da gollerini sıralayan Sebastian Szymanski'nin Liverpool'un yakın radarında olduğu ve sezon sonunda 30 milyon Euro'ya transfer olabileceği iddia edildi.

TRANSFER GELİRİ REKORU KIRDI

Fenerbahçe yaz transfer döneminden bu yana Arda Güler, Attila Szalai, Bruma, Diego Rossi, Altay Bayındır, Mergim Berisha ve Willian Arao gibi isimlerin satışından toplam 55.45 milyon Euro'yu kasasına koydu.

Lider Fenerbahçe, tüm kulvarlarda yoluna kayıpsız devam ediyor.

İlginizi çekebilir???????? TÜRKİYE - LETONYA MAÇI HANGİ KANALDA? MİLLİ MAÇ ŞİFRESİZ Mİ? Sarı-lacivertlilerde yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar, tamamen şampiyonluğa odaklanmış durumda. Milli ara öncesi ligde 8, Avrupa'da 8 olmak üzere toplam 16 karşılaşmaya çıkan kanarya, hepsinden zaferle çıkmayı başardı. Teknik Direktör İsmail Kartal, bu müsabakalarda oyuncularının tamamından maksimum verimi almaya başardı. Milli arada 13 yıldızını ülkelerinin takımlarına gönderen Fenerbahçe'de milli mesaideki futbolcularının performansından memnun. A Milli Takımımıza Samet Akaydın, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek ve İrfan Can Kahveci'yi gönderen sarı-lacivertlilerde 4 isim de Hırvatistan karşılaşmasında ilk 11'de forma giydi. MONTELLA'DAN SAMET AKAYDIN TERCİHİ

A Milli Takımımızın başında ilk maçına çıkan teknik direktör Vincenzo Montella'nın kadro tercihi merakla bekleniyordu. Eski takımı Adana Demirspor'dan eski öğrencilerini kadroya davet eden İtalyan çalıştırıcı, bir tek Samet Akaydın'a ilk 11'de şans verdi. Fenerbahçe'de Djiku-Becao ikilisinin gölgesinde kalan deneyimli stoper, son tercih konumuna düşmüştü. Eski hocası Montella'nın verdiği fırsatı iyi değerlendiren 29 yaşındaki savunmacı, Hırvatistan karşılaşmasındaki performansıyla teknik direktör İsmail Kartal'a 'ben de varım' mesajı gönderdi. Samet, Abdülkerim ile birlikte yakalıdığı uyum ile Hırvat hücumculara göz açtırmadı. İYİ BİR ALTERNATİF OLUR

Samet Akaydın, milli takım performansıyla Fenerbahçe teknik heyetinin gözüne girdi. 29 yaşındaki defans oyuncusunun performansından memnun olan teknik direktör İsmail Kartal'ın eli güçlendi. Hem ligde hem de Avrupa'da zirve mücadelesi veren kanaryada teknik heyet, Samet'in yoğun fikstürde hem Djiku'ya hem de Becaoa'ya iyi bir alternatif olacağını düşünüyor. 2023 yılının devre arasında sarı-lacivertli takıma katılan Samet Akaydın, bu sezon 3'ü Süper Lig, 1'i Konferans Ligi olmak üzere toplamda 4 karşılaşmada sadece 90 dakika forma giyebildi.