Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe'de Gündem Yusuf Günay

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray eski asbaşkanı için 'köstebek' yakıştırması yapmıştı. Son günlerde yaşananların ardından gerilim daha da tırmanmış gibi gözüküyor. Galatasaray Başkanvekili Erden Timur çıktığı canlı yayında, 'VAR kayıtlarını Lale Orta, Ali Koç'a çekti gönderdi' açıklamasını yaptı. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi daha önce Yusuf Günay'ı Ali Koç'un, 'o olmasın' demesine rağmen ekibinden çıkarmadı. Ali Koç'un 'köstebeği bul' diyerek daha da sert bastırdığı şu dönemde Büyükekşi'nin Alkan Kalkavan ve Ali Düşmez'den birisini feda etmek zorunda kalabileceği iddia edildi.

Yayın Tarihi: 24.10.2023 19:07
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fenerbahçe'de Gündem Yusuf Günay

Fenerbahçe'de Gündem Yusuf Günay

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray eski asbaşkanı için 'köstebek' yakıştırması yapmıştı. Son günlerde yaşananların ardından gerilim daha da tırmanmış gibi gözüküyor.

Lale Orta İddiası Gündemi Sarstı

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur çıktığı canlı yayında, 'VAR kayıtlarını Lale Orta, Ali Koç'a çekti gönderdi' açıklamasını yaptı. Bu şimdiye kadar ortaya atılan en ciddi iddiaydı.

Büyükekşi Günay'dan Vazgeçmedi

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi daha önce Yusuf Günay'ı Ali Koç'un, 'o olmasın' demesine rağmen ekibinden çıkarmadı. TFF yönetim kurulunda Mehmet Büyükekşi ve Yusuf Günay dışında 3 Galatasaraylı daha var: Alkan Kalkavan, Hamit Altıntop ve Ali Düşmez. Hamit Altıntop'a herhangi bir müdahale yapılması beklenmiyor.

İki İsimden Birini Feda Edecek Mi?

Ali Koç'un 'köstebeği bul' diyerek daha da sert bastırdığı şu dönemde Büyükekşi'nin Alkan Kalkavan ve Ali Düşmez'den birisini feda etmek zorunda kalabileceği iddia edildi.