Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe'de Emre Mor Transferi ve Konferans Ligi Kadrosu

Fenerbahçe'de Konferans Ligi kadrosu açıklandı. Emre Mor'un transferi ve kadro dışı kalması gündemde. Adana Demirspor'un Emre Mor'u kiralamak için girişimde bulunduğu belirtildi.

Yayın Tarihi: 07.09.2023 13:59
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fenerbahçe'de Emre Mor Transferi ve Konferans Ligi Kadrosu

Fenerbahçe'de Emre Mor Transferi ve Konferans Ligi Kadrosu

Fenerbahçe'de geçtiğimiz günlerde Konferans Ligi'nde mücadele edecek oyuncuların isimleri UEFA'ya bildirildi. Yıldız futbolcu Emre Mor, Konferans Ligi kadrosunda yer almadı.

Morali bir hayli bozuk olan 26 yaşındaki oyuncu ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Adana Demirspor'un Emre Mor'u kiralamak için harekete geçtiği öğrenildi.

DAHA FAZLA SÜRE İSTİYOR

Sarı-lacivertlilerin kanat rotasyonunda geri planda kalan Emre Mor'un, alınan UEFA kararının ardından daha fazla süre bulabileceği bir takımda oynamak istediği ve Mavi Şimşekler'in teklifine olumlu baktığı öğrenildi.

Fenerbahçe formasıyla 42 resmi maça çıkan Emre Mor bu karşılaşmalarda 6 gol, 3 asistlik katkı sağladı.

Fenerbahçe'nin Konferans Ligi Kadrosu

Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Furkan Onur Akyüz, Serdar Aziz, Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Ferdi Kadıoğlu, Bright Osayi-Samuel, Jayden Oosterwolde, Miguel Crespo, İsmail Yüksek, Fred, Miha Zajc, Mert Hakan Yandaş, Sebastian Szymanski, İrfan Can Kahveci, Ryan Kent, Joshua King, Cengiz Ünder, Dusan Tadic, Umut Nayir, Michy Batshuayi, Edin Dzeko.

KADRODA YER ALMAYAN İSİMLER

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi kadrosunu açıkladı. Sarı-lacivertlilerde; Luan Peres, Samet Akaydin, Mert Müldür, Nazım Sangare, Bartuğ Elmaz, Emre Mor, Omar Fayed, Emre Demir, Burak Kapacak listede yer almadı.