Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe'de Eda Erdem Heykeli Dikilecek

Fenerbahçe'de Voleybol Milli Takımının yıldız oyuncusu Eda Erdem'in heykelinin dikilmesi kararı alındı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bu müjdeyi verirken Eda Erdem'in büyük bir başarıya imza attığını vurguladı. Yoğurtçu Parkı'nda Alex, Can Bartu ve Eda Erdem heykeli yer alacak.

Yayın Tarihi: 11.09.2023 19:32
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fenerbahçe'de Eda Erdem Heykeli Dikilecek

Fenerbahçe'de tarihi bir an yaşandı.

Voleybol Milli Takımımızın yıldız oyuncusu Eda Erdem'in heykelinin dikilmesine karar verildi. Ali Koç, 'Lefter, Alex ve Can Bartu'dan sonra da Eda Erdem'in heykelini dikme kararı aldık. Kendisi de bilmiyor. Şu an öğrenmiş oldu. Uçakta mı değil mi bilmiyorum ama gani gani hak etti. Fenerbahçe bir spor kulübüdür, futbol kulübü değildir.' müjdesini verdi.

Yoğurtçu Parkı'na Heykel

Olağanüstü Tüzük Tadili Genel Kurul Toplantısı'nda konuşan Koç, 'Önce Milletler Ligi'ni, sonra Avrupa şampiyonluğunu kazanan Filenin Sultanları ülkemizi çok mutlu etti. Kaptan Eda Erdem'e, Savunma Bakanı Gizem'e, Türk oğlu Türk olan Vargasımız'a ve Aslı Kalaç'a özel parantez açmak istiyorum. Hem ülkemizi hem bizi çok mutlu ettiler. Yönetim kurulu toplantısı neticesinde Yoğurtçu Parkı'nda Alex, Can Bartu ve Eda Erdem heykeli olacak.' dedi.

'Fenerbahçe Camiasına Şükranlarımı Sunuyorum'

Eda Erdem: 'İyi ki Fenerbahçeliyim, iyi ki Fenerbahçe’deyim diyerek, bu camiaya layık olabilme mücadelesiyle yaşadım hayatımın son 15 yılını. Verdiğiniz değer, gösterdiğiniz kıymet ve her zaman sağladığınız desteğiniz için büyük Fenerbahçe camiasına şükranlarımı sunuyorum.'