Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, Kalamış Faruk Ilgaz Tesisleri’nde düzenlendi. Başkan Ali Koç ve Teknik Direktör İsmail Kartal'ın konuşmalarıyla renklenen toplantıda, Fenerbahçe'nin birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Yayın Tarihi: 29.07.2023 12:15
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı

Kalamış Faruk Ilgaz Tesisleri’nde düzenlenen Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşan Başkan Ali Koç ve Teknik Direktör İsmail Kartal önemli açıklamalarda bulundu.

Ali Koç'tan İsmail Kartal'a Plaket

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İsmail Kartal'a kulüpteki 40. yılı nedeniyle plaket takdim etti. Kartal, plaket takdimi sırasında Fenerbahçe'ye olan bağlılığını ve birlik beraberlik mesajını vurguladı.

İsmail Kartal'ın Oğlu Samandıra'da

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İsmail Kartal'ın oğlunun da Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde çalıştığını belirtti. Bu sayede Fenerbahçe'nin gelecekteki yeteneklerinden birinin daha yetişeceğini ifade etti.

Uğur Dündar'dan Konuşma

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, toplantıda yaptığı konuşmada siyasi kişiliğine yönelik eleştirilere yanıt verdi. Fenerbahçe'nin bağımsızlık ruhunu ve tarihini sevdiğini belirten Dündar, camianın birlik ve beraberlik içinde olduğunda neler başarabileceğini vurguladı.