Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe Yaz Transfer Döneminde Rekor Kırdı

Geçen yaz futbolcu satışında rekor kıran Fenerbahçe, yaz transfer döneminde de yeni bir rekor bekliyor. Fenerbahçe'nin hedefi, önümüzdeki kiş ve yaz transfer dönemlerinde daha yüksek bonservis geliri elde etmek. Milliyet gazetesinin haberine göre Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu, Sebastian Szymansk, Jayden Oosterwolde ve İsmail Yüksek'in performansından memnun ve bu oyuncuların yüksek bedellerle satılacağını düşünüyor.

Yayın Tarihi: 21.10.2023 18:28
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fenerbahçe Yaz Transfer Döneminde Rekor Kırdı

Fenerbahçe Yaz Transfer Döneminde Rekor Kırdı

Geçen yaz futbolcu satışında rekor kıran Fenerbahçe, kiş ve yaz transfer döneminde yeni bir rekor bekliyor. Fenerbahçe yaz transfer döneminde Attila Szalai, Arda Güler, Mergim Berisha, Altay Bayındır, Diego Rossi, Bruma ve Arao'nun satışlarından 55 milyon Euro bonservis bedeli kazandı. Sarı lacivertliler, Türk futbol tarihinde bir transfer döneminde en yüksek oyuncu satışını gerçekleştirdi. Fenerbahçe'de yeni hedef ise önümüzdeki kiş ve yaz transfer dönemlerinde daha yüksek bonservis geliri etmek. Milliyet gazetesinin haberine göre Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu, Sebastian Szymansk, Jayden Oosterwolde ve İsmail Yüksek'in performansından memnun. Sarı lacivertliler bu oyuncuların çok yüksek bedellerle satılacağını düşünüyor.

Fenerbahçe'nin Yoluna Kayıpsız Devamı

Fenerbahçe, hem ligde hem de Avrupa'da yoluna kayıpsız devam ediyor. İlginizi çekebilir???????? GALATASARAY - BEŞİKTAŞ MAÇINI CANLI VEREN KANALLAR! Sarı-lacivertliler tüm kulvarlarda oynadığı 16 maçın hepsini kazandı. Teknik direktör İsmail Kartal ile birlikte yeni bir kadro kuran kanarya, birçok yıldız ismi kadrosuna kattı. Fenerbahçe'yi zirveye taşıyan yıldızlar, performanslarıyla dev takımların radarına girdi. TRANSFERDE HEDEF BÜYÜDÜ Yıldız isimlerin başarılı performansıyla gelen olumlu sonuçlar, yönetimi beklentiye soktu. Milliyetin haberine göre, yaz transfer döneminde birçok oyuncusunu satarak büyük bir gelir elde eden sarı-lacivertlilerde yeni futbolcu satışları hedefliyor. Yönetim, sezon başında kasaya giren tutarın ara transfer ve gelecek yaz transfer döneminde artarak devam etmesini bekliyor. 4 İSİMDEN BEKLENTİ FAZLA Sarı-lacivertlilerde yönetimin beklentisini karşılayabilecek 4 isim öne çıkıyor. Bu isimlerden ilki hem Fenerbahçe'de hem de milli takım performansı yükselişe geçen İsmail Yüksek. Diğer bir isim, takıma çabuk uyum sağlayarak attığı goller ve yaptığı assitlerle kalitesini gösteren Szymanski. Fenerbahçe'nin, birçok Avrupa devinin listesinde olan Ferdi Kadıoğlu'ndan da gelir beklentisi yüksek. Yönetim, bu isimlerin yanı sıra İsmail Kartal döneminde ilk 11'in değişmezlerinden biri olan Oosterwolde'nin de yüksek ücretlere satabileceğini düşünüyor. SARI-LACİVERLİLERİN ELİ GÜÇLÜ Öte yandan yıldız isimlerin sözleşmelerinde çıkış maddesinin bulunmaması, Fenerbahçeli idarecilerin elini güçlendiriyor. Bu 4 ismin dışında Tadic, Fred başta olmak üzere birçok oyuncu için de teklifler gelmesi bekleniyor. Hem Trendyol Süper Lig'de hem de UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde yoluna namağlup devam eden ve tek düşüncesi şampiyonluk olan Fenerbahçe, bu başarılara ulaştığı takdirde bonservis talebini artırabilir.