Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe Yaz Transfer Döneminde Kadrosunu Güçlendirdi

Fenerbahçe yaz transfer döneminde kadrosunu güçlendirdi. Sarı lacivertliler 15 futbolcuyu renklerine bağladı. Transferlerle yeni sezonda iddialı bir kadro oluşturan Fenerbahçe, şampiyonluk hedefliyor.

Yayın Tarihi: 16.09.2023 07:21
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fenerbahçe Yaz Transfer Döneminde Kadrosunu Güçlendirdi

Fenerbahçe Yaz Transfer Dönemi

26 Haziran'da başlayan yaz transfer dönemi, dün akşam resmen sona erdi. Bu süreyi en hareketli geçiren takımlardan biri de Fenerbahçe'ydi. Geçen sezon şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran ve bu sezon takımın başına İsmail Kartal'ı getiren sarı-lacivertliler, 15 futbolcuyu da renklerine bağladı.

Fenerbahçe Transferleri

Transfer sezonunu Ryan Kent'le açan Fenerbahçe yönetimi, ardından üst üste dünya yıldızlarını renklerine bağlamayı başardı. Edin Dzeko transferi tüm dünyayı salladı. Ardından Beşiktaş'ın elinden Dusan Tadic, alındı. Zaha'yı Galatasaray'a kaptıran sarı-lacivertliler, ezeli rakibinin ilgilendiği Fred'i de müthiş bir operasyonla kadrosuna kattı. Milli yıldızımız Cengiz Ünder de bu süreçte Fenerbahçe'ye imzayı attı. Yetmedi, Szymanski, Becao, Mert Müldür, Bartuğ, Fayed, Umut, Djiku ve Hırvatların dünyaca ünlü kalecisi Livakovic kadroya katıldı. Gustavo ile İrfan'ın da tapuları alındı.

Fenerbahçe'nin Hedefi

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe yaptığı transferlerle yeni sezonda oldukça iddialı. İsmail Kartal yönetimindeki sarı-lacivertliler sezon sonu her kulvarı başarıyla tamamlamak istiyor. Bu anlamda yeni transferlerin sezon boyunca sergileyecekleri performans büyük merak konusu haline geldi.