Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe, Yannick Carrasco'yu Transfer Etmek İstiyor

Fenerbahçe, Atletico Madrid'in yıldızı Yannick Carrasco'yı transfer etmek istiyor. Sarı-lacivertliler, Belçikalı oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak için temaslarda bulunuyor. Carrasco'nun Atletico Madrid ile mevcut sözleşmesi 2024 yazında sona eriyor. Fenerbahçe'nin hazırlık maçlarında gösterdiği performans da umut verici. UEFA Konferans Ligi'nde 3. tura çıkan Kanarya, Avrupa'da büyük başarılar elde etmek istiyor. Ayrıca, Fenerbahçe Wilfried Zaha'yı kadrosuna katmak için çalışmalara devam ediyor. Tanguy Ndombele ise sarı-lacivertli ekip için bir diğer transfer hedefi. Fenerbahçe, Napoli'de kiralık olarak oynayan Fransız orta sahayı bonservisiyle transfer etmek istiyor.

Yayın Tarihi: 06.08.2023 12:12
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fenerbahçe, Yannick Carrasco'yu Transfer Etmek İstiyor

Fenerbahçe, Yannick Carrasco'yu Transfer Etmek İstiyor

Wilfried Zaha'yı Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, Fildişi Sahilli yıldızdan daha iyisini kadrosuna katmakta ısrarcı. Transferde büyük düşünen sarı-lacivertliler, nokta atışı bir takviye yapmak için düğmeye bastı. Teknik direktör İsmail Kartal'ın isteklerine göre hareket eden yönetim, listedeki yıldızlarla görüşmelerde bulunuyor. Hücum hattına dünyaca ünlü bir yıldızı transfer etmek isteyen Kanarya'dan flaş bir hamle geldi. CARRASCO OPERASYONU! Fenerbahçe, Atletico Madrid'in yıldızı Yannick Carrasco'yu renklerine bağlamak istiyor. Sarı-lacivertliler, Belçikalı oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak için temaslarda bulunuyor. Transferde ısrarcı olan yönetim, resmi adımları hafta içinde atacak. Gelen bilgilere göre; Fenerbahçe yönetimi, İspanya'ya çıkarma yapacak ve Atletico Madrid ile resmi görüşmelere başlayacak. İspanyol basını, Carrasco'yu Barcelona'nın da istediğini ancak FFP nedeniyle işinin kolay olmadığını duyurdu. Haberde; 'Barcelona olmazsa Fenerbahçe, Yannick için en büyük olasılık' denildi. Carrasco, geçtiğimiz sezon Atletico Madrid'de 44 resmi maçta forma giydi. Bu müsabakalarda 10 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. CARRASCO'NUN KARİYERİ Futbola Belçika'da Diegem kulübünün altyapısında başlayan kanat sağ ayaklı kanat oyuncusu, daha sonra sırasıyla Genk, Monaco, Atletico Madrid ve Dalian Professional'de forma giydi. Belçikalı yıldız, 2020'de Çin ekibi Dalian Professional'den tekrardan Atletico Madrid'e döndü. Barcelona'nın da gündeminde olan Carrasco'nun Atletico Madrid ile mevcut sözleşmesi 2024 yazında sona eriyor.

Fenerbahçe'nin Hazırlık Maçlarındaki Performansı

Geçtiğimiz sezon ligi 2. bitiren Fenerbahçe'de çalışmalar sürüyor. Yeni sezon için hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertli ekip hazırlık maçlarında alınan sonuçlardan tatmin oldular. Sezon öncesi kampın Kanarya'ya getiriği katkı oldukça iyiydi. UEFA Konferans Ligi 2. ön eleme turunda Zimbru ile karşılaşan Fenerbahçe, rakibini kolayca geçti. İki maçta toplam 9 gol atan sarı-lacivertli ekip için üst tur zorlayıcı olmadı. Edin Dzeko, Ryan Kent, Dusan Tadic gibi yeni transferler 2. turda gol de atarak takıma umut verdiler. Kanarya, Konferans Ligi'nde 3. tura çıkarak Maribor ile eşleşti. Avrupa'da büyük başarılar elde etmek isteyen Fenerbahçe kolları sıvadı. Bu sezon sarı-lacivertliler transferlerde hız kesmiyor. Yıldız oyuncuları kadrosuna kattıktan sonra Kanarya, bir bomda daha patlatmak istiyor. ZAHA'NIN RÖVANŞI Fenerbahçe, Wilfried Zaha'yı kadrosuna katmaya çok yakınken ezeli rakibi Galatasaray yıldız futbolcuyu transfer etmişti. Şimdi ise sarı-lacivertli ekip büyük bir intikam almak istiyor. Kanarya, uzun süredir transferde adının Galatasaray ile geçtiği yıldız futbolcu için temasa geçti. Fotomaç'ın haberine göre; Fenerbahçe, Tottenham'da kadroda düşünülmeyen Tanguy Ndombele için İngiliz ekibiyle teması kurdu. Oyuncunun sakatlığıyla ilgili bilgi alındı. İyi haber gelince ise kiralama teklifi yapıldı. Premier Lig temsilcisi, geçen sezonu Napoli'de kiralık olarak geçiren Fransız orta sahayı bonservisiyle göndermek istediğini Fenerbahçe'ye iletti. Sarı-lacivertlilerin bu kez satın alma opsiyonuyla kiralama önerisini sunacağı belirtildi. Ndombele, 28 Aralık 1996 yılında Fransa'da dünyaya gelmiştir. 181 cm boyundaki Ndombele, merkez orta saha olarak görev yapmaktadır. Yıldız futbolcunun güncel olarak 22 milyon euro piyasa değeri bulunmaktadır. Fransız oyuncunun kullandığı ayak çoğunluklar sağ ayaktır. Ndombele, Guingamp, Amiens, Lyon, Tottenham, Napoli gibi takımlarda oynamıştır. Kariyerinde 277 maça çıkan Fransız yıldız 19 gol 35 asist üretmiştir. Yıldız orta saha geçtiğimiz sezon ise Napoli formasıyla 40 maça çıkarken takımına 2 gol 1 asistlik katkı vermiştir.