Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe ve Trabzonspor Transfer Çalışmalarını Sürdürüyor

Fenerbahçe ve Trabzonspor, yeni sezonda şampiyonluk hedefiyle mücadele etmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Fenerbahçe'nin Dominik Livakovic'i, Trabzonspor'un ise Brnuo Petkovic'i kadrosuna katmak için uğraştığı belirtiliyor. Ayrıca Dinamo Zagreb'in oyuncularıyla ilgili kararını vermesi için Feyenoord, Ajax ve Napoli'nin beklediği ifade ediliyor. Öte yandan Trabzonspor, stoper transferi için hazırlıklarını yapıyor.

Yayın Tarihi: 05.08.2023 21:12
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fenerbahçe ve Trabzonspor Transfer Çalışmalarını Sürdürüyor

Kadrolarına kattıkları yıldızlarla yeni sezonda yine şampiyonluk hedefiyle mücadele edecek olan Fenerbahçe ve Trabzonspor, yeni takviyeler için de girişimlerini sürdürüyor.

İki ezeli rakibin uzun süredir ilgisinin bulunduğu oyunculardaki süreç can sıkıcı bir hale geldi. Zira forma giydikleri kulüp, daha önce 2 Ağustos olarak bildirdiği tarihi 15 Ağustos'a çekti. Detaylar haberimizde yer alıyor.

Livakovic ile anlaşma tamam

Fenerbahçe, Hırvatistan Milli Takımı ile gösterdiği başarı sonrası birçok Avrupa devi ile adı anılan Dominik Livakovic'i kadrosuna katmaya çok yaklaştı. Deneyimli file bekçisiyle el sıkışan Kanarya, Zagreb'i de masada ikna etmeye yakın ancak sürekli tarih erteleniyor. İlk etapta Astana eşleşmesinin beklenmesi gerektiği söylenen sarı lacivertli kurmaylara şimdi de 15 Ağustos işaret edildi. Yönetim ise kısa sürede bu işi tamamlamak amacında.

Milyonlar onu bekliyor

Nenad Bjelcia'nın geldiği günden bu yana transferini istediği Brnuo Petkovic için de Trabzonspor'a aynı taktik uygulanıyor. UEfA Avurpa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda AEK ile eşleşen Dinamo Zagreb, bu karşılaşmalarda da golcü futbolcusunu oynatmak amacında. Eğer bu tur da geçilirse play-offların da beklenmesi konusunda talepte bulunulması muhtemel. Forvet konusunda ilk sıraya 28 yaşındaki yıldızı yazan Fırtına, kendisiyle anlaşma notkasına geldi ancak kulübünün inatçı tavrı yok edilmeye çalışılıyor.

Feyenoord, Ajax ve Napoli de bekliyor

Sadece Trabzonspor ve Fenerbahçe değil, Feyenoord, Ajax ve Napoli de Dinamo Zagreb'in kararını bekliyor. Josip Sutalo ve Luka Ivanusec'in takımdan ayrılmasının gündemde olduğu başkent temsilcisinde son olarak Ajax Direktörü Sven Mislintat, bonuslarla 29.4 milyon euroluk teklifin dahi reddedildiğini açıkladı. Rotterdam temsilcisi ise Idrissi'nin ayrılması sornasında Ivanusec'i 8.5 milyon euro civarında bir bonservisle kadrosuna katacak.

Transferler yolda

Bir yandan oyuncularını isteyen kulüplere zor anlar yaşatan Dinamo Zagreb diğer taraftan kadrosunu güçlendirmeyi sürdürüyor. Lokomotiv ile Kačavenda ve Stojković hakkında görüşmeler devam ediyor. Temasların olumlu sonuçlanması bekleniyor. Ayrıca Cezayirli Yacine Titraoui yakında Maksimir'e gelebilir. Geçen sezon Vitesse'de kiralık oynayan Gabriel Vidovic'in de kiralanması konusunda görüşmeler sürüyor.

Trabzonspor Stoper Transferi İçin Hazırlık Yapıyor

Sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da art arda gelen sakatlık yeniden kadro planlamasına sebep oldu. Özellikle stoper mevkiinde yaşanan sakatlıklar sonrası harekete geçen yönetim sesiz sedasız bir transfer imza atmak üzere. Trabzonspor Transferi AçıklayabilirGünebakış Trabzon Haber Sitesinin edindiği bilgilere göre; Trabzonspor stoper transferi için her an KAP bildirimi yapabilir. Fernandez ve Hüseyin’in sakatlığı, Benkovic’in burnunun kırılması nedeniyle sezon öncesinde sıkıntılı süreç geçiren bordo-mavililer, bir süredir sürdürdüğü transfer görüşmelerinde sona geldi. Teknik Direktör Nenad Bjelica’nın isteği doğrultusunda stoper transferinde titiz bir süreç yöneten bordo-mavililer, her an KAP bildirimi yapabilir. Trabzonspor ayrıca Hırvat çalıştırıcının istediği 2 takviye üzerinde çalışmalarını sürdürürken, Bordo Mavili taraftarlar yeni transferler için heyecanla bekleyişe geçti.