Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe ve Galatasaray Transferde Hareketli Günler Geçiriyor

Fenerbahçe ve Galatasaray, transfer döneminde hareketli günler geçiriyor. Fenerbahçe, orta saha hattına takviye yapmak için Galatasaray'a transfer çalımı atıyor. Ndombele için Tottenham'la görüşmeler başladı. Galatasaray ise transferde hedeflediği yıldız isimleri kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Rodrigo de Paul, Leandro Paredes, Nicolas Dominguez ve Milot Rashica gibi isimler gündemde bulunuyor.

Yayın Tarihi: 12.08.2023 09:03
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fenerbahçe ve Galatasaray Transferde Hareketli Günler Geçiriyor

Fenerbahçe ve Galatasaray Transferde Hareketli Günler Geçiriyor

Bu sezon iddialı bir takım kuran Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi 3. tur ön eleme turunda Maribor ile karşılaştı. Sarı lacivertliler taraftarı önünde yeni transferleriyle Slovenya temsilcisini 3-1 mağlup etti. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri Becao, İrfan Can Kahveci ve Dusan Tadic kaydetti. Kanarya, rönvaş öncesi avantajı kaparken 17 Ağustos Perşembe günü tur için Slovenya'da sahaya çıkacak.

Diğer yandan kadrosunu güçlendirmek isteyen yönetim harekete geçti. Aldığı yıldız futbolcularla büyük ses getiren sarı lacivertliler bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor. İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda orta saha hattına takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, Galatasaray'a transfer çalımı atmaya hazırlanıyor. Bu sezon transferde birçok kez karşı karşıya gelen ezeli rakipler Fransız yıldızı kadrosuna katmak için mücadele veriyor.

Ndombele İçin Görüşmeler Başladı

Fenerbahçe sadece Fred'le değil, Galatasaray'ın listesindeki bir başka isim olan Ndombele için de çalışma yürütüyor. İngiltere'de bulunan sarı-lacivertli yöneticilerin, Tottenham'la Fransız orta saha için görüşmelere başladığı belirtildi. Ndombele, geçen sezonu Napoli'de kiralık geçirmiş ve şampiyonluk yaşamıştı. 26 yaşındaki orta saha oyuncusu geçtiğimiz sezon Napoli'de 40 maçta görev aldı. Fransız milli oyuncu 2 gol 1 asistlik performans sergiledi. Merkez orta saha ve ön liberoda görev alan Ndombele piyasa değeri 22 milyon euro olarak gösteriliyor.

G.Saray'da Transfer Hareketliliği Devam Ediyor

Son şampiyon Galatasaray, 2023-2024 sezonunda da şampiyon olmak ve ünvanını korumak istiyor. UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde sahne alan Cimbom, 3. ön eleme turu ilk maçında Olimpija Ljubljana'yı 3-0'lık skorla mağlup etti. Rövanş öncesi büyük avantaj elde eden Cimbom, Klaksvik - Molde eşleşmesinin tur atlayanıyla play-off'ta mücadele edecek.

G.Saray transfer konusunda ise sıcak gelişmeler yaşanıyor. Mostafa Mohamed'in satışı ve Mathias Ross'un kiralanmasının ardından 6 milyon Euro'luk net kazanç sağlayan Cimbom, takıma takviye yapmak için harekete geçti. Başkan Dursun Özbek'ten tam yetki alan Erden Timur, transferde gaza bastı. Halil Dervişoğlu, Günay Güvenç, Cedric Bakambu, Angelino, Kaan Ayhan, Kerem Demirbay ve Mauro Icardi'nin bonservislerini alan G.Saray'ın kasasından ise 19.45 milyon Euro çıktı.

G.Saray'ın Transfer Hedefleri

G.Saray, transferde hedeflediği yıldız isimleri kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda hareket eden sarı-kırmızılılar, orta saha hattına takviye yapmak için Rodrigo de Paul'ü liste başına yazdı. Ayrıca Leandro Paredes ve Nicolas Dominguez gibi isimler de gündemde bulunuyor. Geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Milot Rashica konusunda da G.Saray ısrarcı davranıyor.