Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe ve Beşiktaş, Atalanta futbolcuları için transferde

Fenerbahçe ve Beşiktaş, Atalanta futbolcuları Mario Pasalic ve Aleksey Miranchuk için transferde. Fenerbahçe'nin Pasalic'i satın alma opsiyonlu kiralama teklifini yinelediği, Beşiktaş'ın ise Miranchuk için girişimlerde bulunduğu belirtildi.

Yayın Tarihi: 12.09.2023 16:52
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fenerbahçe ve Beşiktaş, Atalanta futbolcuları için transferde

Fenerbahçe ve Beşiktaş, Atalanta futbolcuları için transferde

Fenerbahçe ve Beşiktaş, İtalyan basınında dikkat çeken bir haber geçildi. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın, Atalanta'nın iki futbolcusuna talip olduğu aktarıldı.

Fenerbahçe tek eksiği 6 numara pozisyonu için Mario Pasalic'i gündemine aldı

Fenerbahçe tek eksiği 6 numara pozisyonu için Mario Pasalic'i gündemine almıştı. 28 yaşındaki Hırvat oyuncu için vatandaşı Livakovic devreye girerken, kulübü Atalanta ile yapılan pazarlıklarda da mesafe alındı. Avrupa'da transfer döneminin kapanmasıyla fazla şansı kalmayan 28 yaşındaki Pasalic için Fenerbahçe satın alma opsiyonlu kiralama teklifini yineledi. İtalyan ekibi ise iki yıl daha sözleşmesi olan Pasalic'i satmak istiyor.

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde Mario Pasalic, Beşiktaş'ın ise Aleksey Miranchuk bulunuyor

Haberde Fenerbahçe'nin Mario Pasalic, Beşiktaş'ın ise Aleksey Miranchuk için girişimlerde bulunduğu vurgulandı. Atalanta'da forma giyen iki futbolcu için de kulübün beklediği bonservis bedeli haberde yer aldı. Buna göre Fenerbahçe'nin gündeminde olduğu öne sürülen Mario Pasalic'in transferi için en az 18 milyon Euro'nun gözden çıkarılması gerektiği belirtildi. Aleksey Miranchuk için ise Atalanta'nın en az 12 milyon Euro istediği kaydedildi. Mario Pasalic'in transferinin Aleksey Miranchuk'a göre daha olası olduğu vurgulandı.

Mario Pasalic ve Aleksey Miranchuk'un performansları

Mario Pasalic geride bıraktığımız sezon Atalanta formasıyla ligde 32 maça çıkıp 5 gol, 2 asistlik katkı vermişti. 2022-23 sezonunu Torino'da kiralık geçiren Aleksey Miranchuk ise 29 lig maçında 4 gol, 6 asistlik istatistik yakalamıştı.