Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi için orta saha transferi için görüşmelerde

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi için orta saha transferi için görüşmelerde. Teknik direktör İsmail Kartal'ın isteği doğrultusunda Mario Pasalic ve Josip Misic ile görüşecek olan Ali Koç, Pasalic'i ilk hedef olarak belirlerken Misic'i ise alternatif olarak seçti.

Yayın Tarihi: 09.09.2023 00:28
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi için orta saha transferi için görüşmelerde

Fenerbahçe'nin Orta Saha Transferi İçin Görüşmeler

Fenerbahçe, teknik direktör İsmail Kartal'ın isteği doğrultusunda orta saha transferi için harekete geçti. İsmail Kartal, Ali Koç ile görüşerek Atalanta'da forma giyen Mario Pasalic ve Dinamo Zagreb'de forma giyen Josip Misic'in alınmasını istedi. Ali Koç, Pasalic'i ilk hedef olarak belirlerken Misic'i ise alternatif olarak seçti. Pasalic, Atalanta'da mutsuz bir dönem geçirirken Misic'in menajeri ise Fenerbahçe'nin ilgisini doğruladı.

Mario Pasalic'in Durumu

Mario Pasalic, Serie A'da Atalanta'da forma giyerken son dönemde yedek kulübesine hapsedildi. Fenerbahçe'nin ilgisini çeken Pasalic, takımda forma şansı bulamamaktan dolayı mutsuz olduğu belirtiliyor.

Josip Misic'in Durumu

Josip Misic, Dinamo Zagreb'de forma giyerken Fenerbahçe'nin orta saha alternatifleri arasında yer alıyor. Misic'in menajeri, Hırvatistan'da transfer sürecinin sona erdiğini ve Dinamo Zagreb'in satmak istemediğini ancak Fenerbahçe'nin ilgisini görmezden gelemediğini ifade etti.