Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe Transfer Haberleri: Cengiz Ünder, Livakovic, Tete, Ekambi

Kontra programında yaptığı açıklamalarla Fenerbahçe camiasının dikkatini çeken Sercan Hamzaoğlu; Livakovic, Cengiz Ünder, Tete, Ekambi hakkında çok önemli bilgiler paylaştı. Fenerbahçe'nin transfer gündemi hakkında detaylı bilgi verildi.

Yayın Tarihi: 30.07.2023 16:19
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fenerbahçe Transfer Haberleri: Cengiz Ünder, Livakovic, Tete, Ekambi

Fenerbahçe Transfer Haberleri: Cengiz Ünder, Livakovic, Tete, Ekambi

Kontra programında yaptığı açıklamalarla Fenerbahçe camiasının dikkatini çeken Sercan Hamzaoğlu; Livakovic, Cengiz Ünder, Tete, Ekambi hakkında çok önemli bilgiler paylaştı. Fenerbahçe Cengiz Ünder için geçtiğimiz hafta bir temas kuruldu ama Cengiz için 20 milyon euro bonservis istedi. Menajerler araya girdi fiyatı biraz düşürdüler ama Fenerbahçe'nin teklifi yarı yarıya... Marsilya'nın çok ciddi bonservis beklentisi var. Fenerbahçe 10 milyon euro'ya Cengiz Ünder transferini bitirmek istiyor. Marsilya kulübü resmen uçuyor. Cengiz'in değeri 20 milyon euro değil. Türkiye'deki +3 kuralını bildikleri için Marsilya Cengiz için çok yüksek bonservis fiyatı çekiyor.

Altay Bayındır'la İsmail Kartal bir toplantı gerçekleştirdi. İsmail hoca oyuncusuna 'yabancı kaleci gelirse kalıp savaşmanı istiyorum' dedi. Altay ise 'hocam M.United'a gitsem de 2.kaleci olacağım, burada kalıp siz savaşırsam sizin forma adaletinize inanıyorum Samandıra'da çalışmalarıma devam edeceğim' diyor.

Fenerbahçe Livakovic için 7 milyon euro resmi teklif yaptı. Oyuncunun 10 milyon euro'luk çıkış maddesi sıkıntı yaratıyor. Eğer Livakovic için 10 milyon euro verilirse oyuncunun maliyeti 20 milyon euro'lara kadar geliyor. Fenerbahçe'nin Tete için resmi bir teklifi yok. Ekambi İsmail Kartal'ın listesinde. Fenerbahçe Ekambi için 'size geri döneceğiz' denildi. Fenerbahçe Pedro, Arao ve Gustavo'yu kadro dışı bıraktı. Oyuncuların menajerlerine 'yeni takım bulun' denildi. Bu futbolcuların içine Rossi'yi de ekleyebiliriz. Dzeko çok büyük bir isim ama Batshuayi de oynamak istiyor. İsmail Kartal Batshuayi ile toplantı yaptı ve öğrencisini rahatlattı. İsmail Kartal Batsuhayi'ye 'sen forma bulacaksın' demiş.

Fenerbahçe'nin birinci önceliği yabancı kaleci. İsmail hoca Altay'la devam etmek istiyor. Ali Koç İsmail Kartal'a 'Livakovic'i transfer etmek istediğini' söyledi İsmail Kartal bunu kabul etti. Livakovic ilk başta Fenerbahçe'ye evet dedi ama sonra İspanyol kulüpleri devreye girdi istediği teklifleri almayınca yeniden Fenerbahçe'ye haber gönderdi. Livakovic Fenerbahçe'ye gelmek istiyor kendisine gelen Arabistan teklifini reddetti. Altay Bayındır'ın 5 milyon euro'luk çıkış maddesi var, bunu veren takımlar da var ama Altay hangi takıma giderse gitsin 2.kaleci olma durumu var.

Nicolas Dominguez Fenerbahçe'ye hayırlı olsun. Bologna ile anlaşmaya varıldı, iki kulüp arasında bir sonraki satıştan pay sorunu var o da çözülecek. Fenerbahçe Zajc'la da anlaşmaya vardı. İsmail Kartal'ın ilk işi Zajc'ı aramaktı ve oyuncuyu bırakmadı. İsmail Kartal göreve gelince hocaya ilk telefonu da Zajc açmış hayırlı olsun demiş. Mert Müldür için Fenerbahçe Sassuolo'ya teklif yaptı oyuncu Fenerbahçe'de oynamak istiyor Mert için Galatasaray da devrede. Fenerbahçe Zeki Çelik için de devreye girdi. İrfan Can Kahveci Cengiz Ünder'le ilgili bir tweet atınca bir anda gündem oldu. Menajeri Mirsad Türkcan, Dzeko'yla yakın arkadaş, Cengiz Fenerbahçe'ye gelmek istiyor. Cengiz Ünder çok iyi bir profesyonel değil. Cengiz'in bir yerde bir şeyini gördüm ondan bunu söylüyorum, burada onları yapamazsın. Fenerbahçe'de bir yönetici Tete transferi için Bodrum'a gidecek. Fenerbahçe 23 yaşındaki bir Brezilyalıyı renklerine bağlarsa yarın bu futbolcudan para kazanabilir. Tete 5 milyon euro imza parası 3 milyon euro maaş istiyor.

Bu arada Fenerbahçe'nin transfer gündemini yakından takip eden ve bazı futbolcularla bizzat kendi görüşen Dzeko'nun Roma'dan yakın arkadaşı Cengiz Ünder'i Sarı Lacivertli kulübe davet ettiği öğrenilirken, Serie A yöneticileriyle arası çok iyi olan Boşnak yıldızın Zeki Çelik transferi konusunda da Ali Koç'a yardımcı olduğu bildirildi.