Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe Transfer Gündemi

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Sercan Hamzaoğlu'nun açıklamalarıyla gündeme gelen Livakovic, Cengiz Ünder, Tete ve Ekambi transferleri merakla bekleniyor. Altay Bayındır ve İsmail Kartal arasındaki görüşmeler de dikkat çekiyor. Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı oyuncuların da yeni takımlarını bulması bekleniyor.

Yayın Tarihi: 31.07.2023 08:57
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fenerbahçe Transfer Gündemi

Sercan Hamzaoğlu'nun Açıklamaları

Kontra programında yaptığı açıklamalarla Fenerbahçe camiasının dikkatini çeken Sercan Hamzaoğlu; Livakovic, Cengiz Ünder, Tete, Ekambi hakkında çok önemli bilgiler paylaştı.

Cengiz Ünder Transferi

Fenerbahçe Cengiz Ünder için geçtiğimiz hafta bir temas kuruldu ama Cengiz için 20 milyon euro bonservis istedi. Menajerler araya girdi fiyatı biraz düşürdüler ama Fenerbahçe'nin teklifi yarı yarıya... Marsilya'nın çok ciddi bonservis beklentisi var. Fenerbahçe 10 milyon euro'ya Cengiz Ünder transferini bitirmek istiyor.

Altay Bayındır ve İsmail Kartal

Altay Bayındır'la İsmail Kartal bir toplantı gerçekleştirdi. İsmail hoca oyuncusuna 'yabancı kaleci gelirse kalıp savaşmanı istiyorum' dedi. Altay ise 'hocam M.United'a gitsem de 2.kaleci olacağım, burada kalıp siz savaşırsam sizin forma adaletinize inanıyorum Samandıra'da çalışmalarıma devam edeceğim' diyor.

Livakovic Transferi

Fenerbahçe Livakovic için 7 milyon euro resmi teklif yaptı. Oyuncunun 10 milyon euro'luk çıkış maddesi sıkıntı yaratıyor. Eğer Livakovic için 10 milyon euro verilirse oyuncunun maliyeti 20 milyon euro'lara kadar geliyor.

Tete ve Ekambi

Fenerbahçe'nin Tete için resmi bir teklifi yok. Ekambi İsmail Kartal'ın listesinde. Fenerbahçe Ekambi için 'size geri döneceğiz' denildi.

Kadro Dışı Oyuncular

Fenerbahçe Pedro, Arao ve Gustavo'yu kadro dışı bıraktı. Oyuncuların menajerlerine 'yeni takım bulun' denildi. Bu futbolcuların içine Rossi'yi de ekleyebiliriz.

Dzeko ve Batshuayi

Dzeko çok büyük bir isim ama Batshuayi de oynamak istiyor. İsmail Kartal Batshuayi ile toplantı yaptı ve öğrencisini rahatlattı. İsmail Kartal Batsuhayi'ye 'sen forma bulacaksın' demiş.

Transfer Çalışmaları Devam Ediyor

9 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek için şu ana kadar 8 transfer yapan Fenerbahçe'de yönetim çalışmalara tam gaz devam ediyor... Sarı Lacivertli kulübü yakından takip eden Devrim Zengi, Ali Koç ve İsmail Kartal'ın birlikte yürüttüğü transfer çalışmalarına değinirken, Zengi'nin 5 yıldız oyuncunun ismini duyurması ise camiada oldukça dikkat çekti.